[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (27) Candyland 糖果樂園

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
可以呀
你幾多分而家 ?
可唔可以apply到 ? 唔駛批可以直入

利申:我啱啱入返坑 個盃唔係我
直入左豬耳隊了
係咪每日都有戰隊任要解?
唔係
佢而家模式係1週打3日戰隊聯賽~
然後另一週就任務,
咁兩者既戰隊幣都一樣,base on你個戰隊位置
例如大師 就好似800一週
又黎招生Post!
目前有兩個戰隊任君選擇,分別係「豬頭隊」及「豬耳隊」
豬頭隊 位置大概傳奇 III~大師,收長玩又常玩既人 半休閒但會比豬耳嚴少少,每個隊員都有評分,有關規則可以係戰隊網站度參考
豬耳隊 傳奇II~大師,全休閒型式 ,如果豬頭隊收人亦會係豬耳隊優先pick人先
http://brotherunited.de/
我地戰隊網站入面有晒入隊要求,入之前可以望一望
歡迎任何比較唔活躍既戰隊合併
你可以係從任何途徑pm我 包括網站,tg,discord
即使唔係同戰隊都歡迎你入TG

加入方法直接搜尋戰隊名再apply
最好入TG後再搵我confirm加入
小弟唔係香港,所以香港既朋友仔申請後請耐心等待

而家豬頭隊有4個位
最新空缺,快d黎加入啦
留係大會就會有你個名係網站
順便人手置頂

好正
邊頭啊,又想去朝聖下
弘大
當地人好鐘意玩BS,所以佢地同line合作出精品
裡面好多野買,我自己買左個盲盒鎖匙扣

玩具反斗城都有
裡面其他野靚好多 但唔想再洗錢
袋 衛衣好靚
有無圖
想睇

依款我見樂天超市無 得弘大有 齊隊

Hoodie都有好幾款 款款都黑色為主

袋就得番上面嗰兩款

同埋重有個鐘 係咁上下 趕時間無影實物 間野好細
正喎,件hoodie都幾靚下,搞到我都好想買番件着下
個鐘幾型
支針要入錢先識行
件 hoodie 靚喎
又黎招生Post!
目前有兩個戰隊任君選擇,分別係「豬頭隊」及「豬耳隊」
豬頭隊 位置大概傳奇 III~大師,收長玩又常玩既人 半休閒但會比豬耳嚴少少,每個隊員都有評分,有關規則可以係戰隊網站度參考
豬耳隊 傳奇II~大師,全休閒型式 ,如果豬頭隊收人亦會係豬耳隊優先pick人先
http://brotherunited.de/
我地戰隊網站入面有晒入隊要求,入之前可以望一望
歡迎任何比較唔活躍既戰隊合併
你可以係從任何途徑pm我 包括網站,tg,discord
即使唔係同戰隊都歡迎你入TG

加入方法直接搜尋戰隊名再apply
最好入TG後再搵我confirm加入
小弟唔係香港,所以香港既朋友仔申請後請耐心等待

而家豬頭隊有4個位
最新空缺,快d黎加入啦
留係大會就會有你個名係網站
如果得6000分盃可以入嗎?啱啱玩返
休閒戰隊招生
戰隊標籤:#20UUGYPLY
戰隊名稱:Snow Crows
打齊票同任務就得
唔夠杯就叫我邀
每場戰聯打足就可以
可以呀,要點搵巴打?🙏
巴打我係早幾日入豬耳隊個位,本來個帳號我個friend話俾錯左另一個我,依家用另一個,我下轉再入返戰隊, sorry sorry
咁你即係入左未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞