[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (27) Candyland 糖果樂園

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
想入16000杯,恆常打晒啲卷
又黎招生Post!
目前有兩個戰隊任君選擇,分別係「豬頭隊」及「豬耳隊」
豬頭隊 位置大概傳奇 III~大師,收長玩又常玩既人 半休閒但會比豬耳嚴少少,每個隊員都有評分,有關規則可以係戰隊網站度參考
豬耳隊 傳奇II~大師,全休閒型式 ,如果豬頭隊收人亦會係豬耳隊優先pick人先
http://brotherunited.de/
我地戰隊網站入面有晒入隊要求,入之前可以望一望
歡迎任何比較唔活躍既戰隊合併
你可以係從任何途徑pm我 包括網站,tg,discord
即使唔係同戰隊都歡迎你入TG

加入方法直接搜尋戰隊名再apply
最好入TG後再搵我confirm加入
小弟唔係香港,所以香港既朋友仔申請後請耐心等待

而家豬頭隊有2個位
solo duo 永遠都係要用抽水心態打, 揀個靚位等發圍
好戰必輸
我覺得雙打易過單,基本上遇到就會開打
除左俾兩隊夾,唔係都好少可會全死
solo 成日轉圈 d人死都唔肯 打
勁弱智無意思
又黎招生Post!
目前有兩個戰隊任君選擇,分別係「豬頭隊」及「豬耳隊」
豬頭隊 位置大概傳奇 III~大師,收長玩又常玩既人 半休閒但會比豬耳嚴少少,每個隊員都有評分,有關規則可以係戰隊網站度參考
豬耳隊 傳奇II~大師,全休閒型式 ,如果豬頭隊收人亦會係豬耳隊優先pick人先
http://brotherunited.de/
我地戰隊網站入面有晒入隊要求,入之前可以望一望
歡迎任何比較唔活躍既戰隊合併
你可以係從任何途徑pm我 包括網站,tg,discord
即使唔係同戰隊都歡迎你入TG

加入方法直接搜尋戰隊名再apply
最好入TG後再搵我confirm加入
小弟唔係香港,所以香港既朋友仔申請後請耐心等待

而家豬頭隊有1個位
申請左
係咪已批 ?
岩岩有個申請左唔知係咪你
welcome
無限飛機嘅變體版
唔知OJ之後會唔會都拍
就咁睇唔係好cheese 佢之前拍grey jacky bo 仲狗
但係入窿回totem 血仲未fix?
想問仲有冇位呀?
你要幾多個位
一個位,岩岩入返坑整左個帳號玩
豬耳隊俾個位入住先玩 好唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞