[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (27) Candyland 糖果樂園

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
gale nerf左之後廢左好多
otis/buster 好勁 但唔知幾日後完結算會唔會nerf
雖然廢咗但我覺得仍然中上級,差過otis但都算兩大近戰剋星
仲有fd玩已經好好

我帶咗幾個fd入坑,個個玩冇耐就棄咗
bridge to far走中屈機

應該場場ban
但係尼隻game一開頭應該係好好玩好吸引嫁喎,冇理由會咁快棄
佢依家要人課,走咗好多人

搞個聲望 我都想走啦
比錢比能量仲實際 聲望咁多託柒 而家比狗玩咁款
對於我呢啲齊英推緊全11嘅人 update後啲碎片可以揀人升 好好喎
你講緊既係能量 揀人升 唔係碎片

我係指多左啲英雄碎片唔應該變聲望 原本都難拎
錢/能量有用 聲望唔講用途 連人物特效都無 如果我課pass即係少左個獎勵?
我都有課pass 如果只講pass 其實總共嘅能量同錢好似冇少到
我都有課開pass
但我反而唔太擔心新系統冇得儲箱開唔到新角
因為我儲一季d碎片唔拎
佢下一季出新角除左係legendary又或者一次出2隻之外基本上都夠碎片秒開
仲唔駛抽添
雪球阿伯nerf咗咁多都仲唔錯
冇課玩家點行落去?
冇嫁,如果係係唔課既話你主要都係要用啲石去買pass,唔好買skin嗰啲,咁就可以開到最多嘅資源同最新一季嘅chromatic brawler
你講用石買通行卷 ?
係呀,佢每季free pass有90石,咁你隔住咁樣咪唔課都可以夠寶石買到通行證囉

你講緊249石個個?
169石呀,249石嗰個唔會買啦
249個個咩黎?
我當你新一季買通行證嘅話,你會見到佢249石嗰個會解鎖個通行證,同埋會幫你解多10層獎勵
咁我淨係要隻英雄買169夠做?未買過,黎緊又多隻新英
係呀,你等新一季通行證買169石嗰個夠做啦
好,試下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞