自願醫保 FWD易衛你有冇伏?

143 回覆
6 Like 25 Dislike
姐係只係睇大數, 你張單total 唔過個大數就賠足比你
出邊普遍醫保嘅都會係分細項咁樣計,用多過果個細項既錢就要自己比

Etc: 房錢 900 ,但份保險只包800 , 你就要自己比100
最平果個係50萬全包, 除咗住院,做手術同睇專科都包到架, 不過專科嗰part要留意,唔係全部專科都得(其他公司既都係咁)
有,上年買咗。不過我本身有啲病,就會唔包。
當然啦
隔一段時間可以上訴架, 到時就會保得番, 但當然要睇下咩病
易衛您會方便啲, 因為係睇大數
更衛您係舊款黎架啦, 雖然係會平啲, 但其實保費唔會差好多

你可以tg我問詳情都得
https://t.me/wt_dafuq
可以點上訴?我真係想上訴呀。
你tg我呀, 因為我唔知你個case 係點, 所以未知可以點幫你, 我係上面留左link
直接買尊衛啦
易衛中咗癌咪又係唔夠錢醫
冇得用免找數架?
核完保要加我25%,冇買。
但我係自己身體有啲事,交完報告先要加25%
正常健康應該無問題嘅
感謝巴打覆我
祝巴打早日康復
巴打係咪經agent投保?
我見到佢而家有出新plan 自主保
但唔知佢網上投保伏唔伏
多左個倍衛你
用緊,claim 過幾次,好快好易
同問
個自主保好似唔差
想免找數就咪撚慳錢買易衛啦屌
是但vprime/新出既vbooster 先有booster直頭玩終身無上限任claim不過無得住半私家房
買過第個plan住半私家啦
本身富衛啲貴少少既都幾好
問過broker 呢間係最高cp 值
睇你預算再決定買邊隻plan囉樓豬講果隻公廁plan得個平字,雖然全包50萬每隻同cancer有85萬
但要你訓普通房應該唔係好多買咗保險既人想買得都想住好啲瞓好啲食好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞