2026年世界盃增至48隊 名額分配歐洲16隊、亞洲8隊

262 回覆
10 Like 216 Dislike
其實唔係踢假波同埋要比枱底錢既話
正選果班可以揀返D有實力既去踢既 唔好話廢,但唔會比依家既差
不過都係果句 贏波但無錢 輸波幫庄家贏錢又可以有大舊錢分
係人都識揀啦
佢朗迷
咁樣分法
咪又係最後得果幾隊出黎踢
一定唔會分T黎抽
隨時同你抽返幾隊強隊入同一組整返2-3個死亡之組仲好睇
到時庄家大吸水,FIFA實分返唔少
隊隊出到去 咪又係鐵桶陣
死守足球
唔好講獻唔獻醜
就算係三零部隊我都會支持
最緊要中國入到48強 之後分組賽比人淘汰
中國唔入48強 邊有免費直播睇
下啲乜
雖然嚟緊亞洲盃有份踢
但對上一次踢亞洲盃都數到1964年
Asia (AFC): 4.5 places, 2 of them went to automatic qualifiers South Korea and Japan, while the other 2.5 places were contested by 40 teams. The winner of the 0.5 place would advance to the intercontinental play-offs (against a team from UEFA).

本身就唔撚柒睇吓,然後喺度9up都仲講咩冇記錯冇記錯,唉收收皮先啦
減去篤定出線日韓伊朗沙地
是但噏4隊出黎,支隊都未必贏到
求奇伊拉克,烏豬,叙利亞,約旦
頂盡主場55波,作客46波
自認衰仔.衰就要認.
不過對住D咁既弱隊.
真係轉唔轉都無分別. 都係輕易出線!!

palestine => 巴勒斯坦
lebanon => 黎巴嫩
maldives/bangladesh => 孟加拉國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞