一人一個唔同U嘅學生比你嘅印象

217 回覆
172 Like 23 Dislike
HKU: 扮到好西化 每句嘢都要加幾個英文字
CUHK: fb啲icon好柒
UST: 失蹤人口 無存在感
Poly: MK 武館 啲女靚但淫 hell雞
CU: 如真如假 如分身可J自己
BU: 多女 但柒 無乜存在感
LU: 數八大個時 通常都會數漏咗佢
IED: 入唔到上面啲U嘅人入ied叫做吊下命
I大: 世界第一 性價比高 型男索女 唔讀得都睇得 唔睇得都打得
Tree: ?
OU: 拎商界入場券嘅聖地

LU sad but true

點解冇社大 我知OU入面好多人係社大轉校過嚟

急不及待想玩玩了
Ust毒你老母 咪又係咁淫
個頭染紅、橙嗰啲
九成係中大
我一直以為nds 係non domestic student

+1
Ust毒你老母 咪又係咁淫

求介紹
個頭染紅、橙嗰啲
九成係中大

城大呢
屌你老母抄po狗

https://www.facebook.com/952252464794979/photos/a.981855375168021.1073741827.952252464794979/1515114501842103/?type=3&theater

抄到足wo

屌佢哋老豆老母

呢張野好似好耐之前已經見過
唔同U嘅學生比連登仔嘅印象
HKU 男=MK 女=臭雞
CU 男=MK 女=臭雞
UST 男=MK 女=臭雞
Poly 男=MK 女=臭雞
City 男=MK 女=臭雞
BU 男=MK 女=臭雞
EdU 男=MK 女=臭雞
LingU 男=MK 女=臭雞
OU 男=MK 女=臭雞

男 = MK
女 = 臭雞
屌你老母抄po狗

https://www.facebook.com/952252464794979/photos/a.981855375168021.1073741827.952252464794979/1515114501842103/?type=3&theater

抄到足wo

屌佢哋老豆老母

呢張野好似好耐之前已經見過

但係佢哋星期四先po
HKU=聰明 有錢 小圈子
CU=村姑 死讀書
UST =男校 毒撚
Poly/City = 醒目 多靚仔靚女 MK
Bu=文科ok 多女
Lu= 冇咩感覺
EdU= 小學老師 女校
TreeU= 14分 菲律賓大學
OU= nursing
HSMC= 唔係大學扮大學
Push
HKU : 人人Macbook,手持Starbuck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞