一人一個唔同U嘅學生比你嘅印象

217 回覆
172 Like 23 Dislike
我自己

Hku:social撚/有錢仔
Cu:頹廢讀書人
Ust:讀撚
City:social撚/mk
Poly:淫賤/mk 唔中意讀書
Bu:d女好撚柒正
樹大:中學生黎
教大:垃圾扮大學生/污染社會
痕大:垃圾扮大學生/扮商界精英
鯨大:急不及待想玩玩了
東大:成功人士/人生贏家

東大

poly 係中原武林人士,負責開武林大會
HKU真係好多人拎住starbucks
我見過有人一放break就去買咖啡
日日如是
好似免費咁
有錢到呢

有幾貴 廿幾蚊

加份三十治當你40
每日一餐
一個月都六七百

仲未計食正餐
淨食飯都可能二千幾

我就無咁多
港大:薄扶林有班男孩子
日日如是
好似免費咁
有錢到呢

有幾貴 廿幾蚊

加份三十治當你40
每日一餐
一個月都六七百

仲未計食正餐
淨食飯都可能二千幾

我就無咁多

好多女仔當正餐食
cu 都好撚多大陸蝗
Poly U : 武術系發源地
Kong U 同 Poly 既都好潮 好 charm

中大好素 即係好 leung

文盲 翻鄉下耕田啦
Bu 好多女 但質素高既唔多
連最多仔既science 男女比例都係5:5就可想而知
竟然無人對i大既印象係

男生表白,女生傻笑不知所措
日日如是
好似免費咁
有錢到呢

有幾貴 廿幾蚊

加份三十治當你40
每日一餐
一個月都六七百

仲未計食正餐
淨食飯都可能二千幾

我就無咁多

通常比你見到左sb 右macbook 嘅都唔會加野食 哪有手
for上堂/溫書買得最多
當佢每日飲1-2杯 俾盡都係500蚊 買件衫都無左
你仲要計埋人正餐幾錢 何必呢

其實飲杯野都無乜特別
係街見到人著住件衫/袋有一大堆中文字嘅肯定係讀cu
竟然無人對i大既印象係

男生表白,女生傻笑不知所措

i大lol世界第一
日日如是
好似免費咁
有錢到呢

有幾貴 廿幾蚊

加份三十治當你40
每日一餐
一個月都六七百

仲未計食正餐
淨食飯都可能二千幾

我就無咁多

通常比你見到左sb 右macbook 嘅都唔會加野食 哪有手
for上堂/溫書買得最多
當佢每日飲1-2杯 俾盡都係500蚊 買件衫都無左
你仲要計埋人正餐幾錢 何必呢

其實飲杯野都無乜特別

大家價值觀唔同者
窮撚只有窮撚先明
日日如是
好似免費咁
有錢到呢

有幾貴 廿幾蚊

薄大讀左咁耐未買過一杯Starbuck嘅窮毒J路過

我都係一次咁大把
終於有滋陰人
city死mk
廿分入到u就係度日日打飛機
用city個排名睇打到出血

Ust嘅又何嘗唔係
情況仲誇張過City

ust 廿分入到?
話晒三大都好少少
city就日日當自己勁過三大

廿分入三大嘅係度

其實計ENGINE POLY收分仲高過UST 但BBA就收分屌打POLY
City=g
日日如是
好似免費咁
有錢到呢

有幾貴 廿幾蚊

真係好想日日飲既話,你得閒面皮夠厚可以申請365張starbucks卡,到時日日有杯免費生日贈飲
日日如是
好似免費咁
有錢到呢

有幾貴 廿幾蚊

真係好想日日飲既話,你得閒面皮夠厚可以申請365張starbucks卡,到時日日有杯免費生日贈飲

有錢嘅唔會點care
不過好彩唔中意飲咖啡,省好多錢
Poly = 雞 / mk
日日如是
好似免費咁
有錢到呢

有幾貴 廿幾蚊

有錢嘅唔會點care
不過好彩唔中意飲咖啡,省好多錢

chocolate chip cream好味喎
日日如是
好似免費咁
有錢到呢

有幾貴 廿幾蚊

我都係一次咁大把
終於有滋陰人

讀U慣左自己係屋企沖咖啡,帶番學飲。
HKU: 扮到好西化 每句嘢都要加幾個英文字
CUHK: fb啲icon好柒
UST: 失蹤人口 無存在感
Poly: MK 武館 啲女靚但淫 hell雞
CU: 如真如假 如分身可J自己
BU: 多女 但柒 無乜存在感
LU: 數八大個時 通常都會數漏咗佢
IED: 入唔到上面啲U嘅人入ied叫做吊下命
I大: 世界第一 性價比高 型男索女 唔讀得都睇得 唔睇得都打得
Tree: ?
OU: 拎商界入場券嘅聖地

LU sad but true
HKU: 扮到好西化 每句嘢都要加幾個英文字
CUHK: fb啲icon好柒
UST: 失蹤人口 無存在感
Poly: MK 武館 啲女靚但淫 hell雞
CU: 如真如假 如分身可J自己
BU: 多女 但柒 無乜存在感
LU: 數八大個時 通常都會數漏咗佢
IED: 入唔到上面啲U嘅人入ied叫做吊下命
I大: 世界第一 性價比高 型男索女 唔讀得都睇得 唔睇得都打得
Tree: ?
OU: 拎商界入場券嘅聖地

LU sad but true

點解冇社大 我知OU入面好多人係社大轉校過嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞