一人一個唔同U嘅學生比你嘅印象

217 回覆
172 Like 23 Dislike
Hku:social撚/有錢仔/ D女OK正 不過非三大冇資格溝
Cu:頹廢讀書人
Ust: 死讀撚
City: social撚/mk
Poly:淫賤/mk 唔中意讀書 黑社會
Bu: D女好撚柒正 好想溝
Lu: 日日做童軍
樹大:中學生黎
教大:垃圾扮大學生/污染社會
痕大: 商界精英
鯨大: 有錢就有得讀
東大: 扮有料 未來醫科界精英
珠大: 中共未來棟樑
明大: 扮 港大仔
能大: 白痴 IQ 有D問題既學生

jm9
HKU: 女既就abc英文好好,多數有錢同住港島、囂張
CU: 平民出身較多、和聲、有讀書氣氛
UST:多毒撚、專業、科學強
BU: 耶撚集中營
CityU: mk為主、無所事事、唔讀書
LingU: 摺毒窮
教大:想像唔到班人第時點做老師,但都算乖既比人印象
樹仁:傻仔,悔終身
公大:垃圾,不值一提
HKU: 扮到好西化 每句嘢都要加幾個英文字
CUHK: fb啲icon好柒
UST: 失蹤人口 無存在感
Poly: MK 武館 啲女靚但淫 hell雞
CU: 如真如假 如分身可J自己
BU: 多女 但柒 無乜存在感
LU: 數八大個時 通常都會數漏咗佢
IED: 入唔到上面啲U嘅人入ied叫做吊下命
I大: 世界第一 性價比高 型男索女 唔讀得都睇得 唔睇得都打得
Tree: ?
OU: 拎商界入場券嘅聖地

agger CU庄員d icon設計真係好撚7
HKU: 女既就abc英文好好,多數有錢同住港島、囂張
CU: 平民出身較多、和聲、有讀書氣氛
UST:多毒撚、專業、科學強
BU: 耶撚集中營
CityU: mk為主、無所事事、唔讀書
LingU: 摺毒窮
教大:想像唔到班人第時點做老師,但都算乖既比人印象
樹仁:傻仔,悔終身
公大:垃圾,不值一提

PolyU: mk、黑社會(暗o事件)、日日係hell扑野打牌為主、扑野扑到出馬路
我自己

Hku:social撚/有錢仔
Cu:頹廢讀書人
Ust:讀撚
City:social撚/mk
Poly:淫賤/mk 唔中意讀書
Bu:d女好撚柒正
樹大:中學生黎
教大:垃圾扮大學生/污染社會
痕大:垃圾扮大學生/扮商界精英
鯨大:急不及待想玩玩了
東大:成功人士/人生贏家

ou笑撚左

Ou 個個好有畫面

Poly女比人印象都係淫賤
發現UST既印象大家都極度一致
港大=以為自己好威好型但其實好柒好戇鳩

咁大陣酸味
都唔知邊班仆街想當年同我講bu多靚女

我屌晒你地老母

我屌晒你地老母

女就好,但係靚女真係得幾個

我屌晒你地老母

女就多,但係靚女真係得幾個
發現UST既印象大家都極度一致

真係特別多毒撚
試過上computer lab,有4分1人都係睇緊動漫
利申ust grad
教大 = 清泉大學生

收皮
中學一堆讀唔成書嘅mk入左去
完全想像唔到點做老師

呢樣真
教大 = 清泉大學生

收皮
完全想像唔到點做老師

呢樣真

做咩個個講親edu一定話係做老師
咁cu得中文讀,bu得耶,poly得工程啦
BU
真心次次數大學一定數漏
BU好多大陸人係真

on9比例高等於人多?
你地有冇睇過ust 讀business啲女
高質架喎

一個?
教大 = 清泉大學生

收皮
完全想像唔到點做老師

呢樣真

HKU得abc
教大 = 清泉大學生

收皮
完全想像唔到點做老師

呢樣真

俾人印象係咁 無計
對於讀緊poly嘅人嚟講 poly學生真正嘅形象係多港豬 即使選學生會都唔會睇理念只會睇關係 係學生會內部就扮晒政治熱衷 講到香港社會時事就一副不問世事嘅樣
對於讀緊poly嘅人嚟講 poly學生真正嘅形象係多港豬 即使選學生會都唔會睇理念只會睇關係 係學生會內部就扮晒政治熱衷 講到香港社會時事就一副不問世事嘅樣

council搞到咁都叫政治熱衷?!
city死mk
廿分入到u就係度日日打飛機
用city個排名睇打到出血
city死mk
廿分入到u就係度日日打飛機
用city個排名睇打到出血

Ust嘅又何嘗唔係
情況仲誇張過City
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞