消息稱 DC 未來大片《神力女超人 Wonder Woman 3》遭到取消發行

140 回覆
45 Like 6 Dislike
其實依家全部都係rumor 黎 james gunn自己都上水澄清左有啲係假 dc就不嬲多人作故仔引人屌間公司 要到佢公佈左個10年plan先知佢想點玩
點解一定要拍電影宇宙
套joker,Batman 咁
明明獨立英雄電影好睇一樣可以大賣賺錢
第二集個女奸角發現自己有超能力好滑稽
就係做gym發現自己可以舉好重
冇波又生過
套1984真心爛過明日戰記

悶到訓著
phase 1除左ironman直頭係蝕到平手之間,不過低成本,蝕極有限,一到
復仇者一就開始有大賺,儲左一班fans後之後基本上都賺
未出晒JL元老個人電影就出JL,蝕到仆街後之後又亂黎想出咩就出咩無plan,仲衰
賺得唔夠人地多囉
占根最憎左膠片
Yes
Netflix 肯比錢比自由度 隨時續約啦
雖然套不死喪軍爛爛地 但Netflix 照比佢擴展個宇宙
Netflix 要gimmick 要大名 要內容
佢地唔會理佢拍得好唔好,狗屎垃圾都要,只要你準時交到貨就good
ROCK哥想點就點架啦
再嘈我叫佢衝黎治下你,Rock Bottom定People's Elbow任你揀
好多明星紅左唔想再拍呢D英雄片.
做都係睇錢份上.
你給得起錢,佢米做. 好正常
聽聞有意思回歸DC,James Gunn係佢老死,而且佢出名有親和力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞