消息稱 DC 未來大片《神力女超人 Wonder Woman 3》遭到取消發行

140 回覆
45 Like 6 Dislike
好慘
個女主角好好j
老啦
老土trailer + vibe
The rock拍親喺份合同到要求佢個角色贏or唔柒,獨沽一味
Y T有頭十分鐘睇,老土到以為睇緊07年嘅superhero movie
問題係自問dc咁大咁靚嘅手牌,冇理由炒足咁多年嘅
唔係,佢係炒d唔炒d先死,如果頭幾部都炒就一早死心
ww 1 同水行俠無炒
荷里活而家都係充滿抄狗風格
食一兩浸盡食之後關人撚事
買中兩三隻股就以為自己係股神咁
個劇組本身 The rock 班底
唔存在改劇本呢件事
事實係調返轉
佢一早想同超人打
之前WB唔批先改為頭盔

The Rock 本來想自己做新DC話事人
BA衰左應該做唔成
因為要放係HBO max吸訂閱
頭幾套DCEU都有賺 WB嫌賺得唔夠多先推翻所有野
簽左幾年約幫Netflix 拍野 除左rebel moon仲會擴展不死喪軍宇宙 有排都唔會拍其他野
根本係同James Gunn權鬥
好撚心啦,套套拍完又砍
個世界觀永遠都成唔到型
緊有幾套收得差架啦,最緊要build up好個世界觀先
搞左十鳩幾年,人地m記都就黎玩到英雄片收皮你都未開始搞掂第一步
人地一早build up曬
依家好多係睇緊情懷
你wb連個情字都識寫
一年十鳩幾套英雄片,我係揀入場都睇返m記d熟口熟面算啦
好事
佢拍嘢水蛇春咁長

喺Netflix 播就啱 拍三個鐘片長都得,反正Netflix 可以skip
佢套戲上左之後先公佈James Gunn 做CEO
所以算唔上權鬥

佢腦入面既 storyline
BA跳過Shazam 下集就直接同超人開拖

依家James既plan都幾肯定唔會咁
要打都同 Shazam 打先
James Gunn完全無幫BA宣傳過 提都無提
比班痴肥粉紅頭鼻環左癌污染得太嚴重?
公式劇情 出場懶係奸其實係大好人
應該唔敢
佢真係需要人去mon 去干預佢,唔係又整一套solo hero movie 3個鐘,又over budget 雖然華納蝕錢當食生菜姐
Wow
蝕到仆街啦,票房要大約成本三倍先回本
好似話合約淨返兩年
其實我又唔覺得差到咁 但後尾夾硬寫死dr fate係唔知做乜9
明明一出監拉開口罩就叫得Shazam 無啦啦要拖到浮上水先嗌

其實dc個方向成撚日轉黎轉去根本都整唔到個ip出黎
難得black adam叫做夾硬串翻埋正聯+自殺+沙贊 而家又cut
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞