消息稱 DC 未來大片《神力女超人 Wonder Woman 3》遭到取消發行

140 回覆
45 Like 6 Dislike
咪就係永遠得呢d 一幕幕囉
躝返去做美指算鳩數啦,根本唔係做大導嘅材料
因為the rock 專拍爛片
取消batgirl唯一正確決定
佢呢幾年收到10億8億票房級數嘅戲
都係得jumanji 2同套FF外傳
兩套本身造起咗個IP同有其他明星伴演加成

反而佢自己主演嘅都冇呢個數
佢上年同迪老鼠拍套jungle先炒埋

今次black adam佢咁高調主導成套戲同大力宣傳
出到黎炒咗 同大大聲話比其他人聽自己回晒塘冇分別
以前以為the rock會行屎太濃同洲長路線 點估到佢愈做愈爛

佢係好彩有件廢過佢嘅vin diesel先冇咁顯眼
第一集最精彩既no man land都係zack幫手拍
boss 戰個導演自己拍返都即刻打得柒
1984直頭無一場打鬥好睇
劇情又on9到震
https://youtu.be/lLfQ81xwf6I
交比James gun la
人哋套套都正
無計啦
唔通叫Zack淨係拍打交咩
太屈就佢
諗下比邊個寫plot仲好啦
按3倍理論,phase4得奇異2過哂3倍大賺咋wo
(spiderman計落sony度,雷神4……埋單3倍多1千萬,算險勝la,黑豹2,過埋呢week先過3倍)
Wonder Woman悶到
華納真係垃圾公司
Netflix比一大筆錢佢拍pseudo星球大戰Rebel Moon
咁就咪撚接個角色啦
唔撚通你形象親民好好先生 但又走去拍德州電鋸殺人狂做電鋸佬 然後又因為你形象唔做得壞人就改到個電鋸佬鋸樹唔鋸人咩
白宮個段兩個人你推我我推你 完全TV Show水準嚟

patty大導拍嘅動作戲最叻就係莫名其妙救細路 然後close up女俠對鏡頭微笑單眼

而且演員會老
我仲想睇Gal Gadot做WW
英雄片真係有d老套
根據《IGN》報導,拒絕劇本一事雖然與 James Gunn、Peter Safran 無關,而是 Warner Bros. 聯合首席執行官 Michael De Luca、Pamela Abdy 決定不推進,但 James Gunn、Peter Safran 在看過劇本後據悉也有同樣的想法,認為《神力女超人 3》與《神力女超人 2》太過類似,包括「角色弧」(Character Arcs)、情節設置等。

事實上,Patty Jenkins 仍有機會修改劇本但卻選擇離開,一位內部人士透露,Patty Jenkins 似乎認為她提出的第三部角色弧線是堅實的,更透過一封電郵反駁兩位負責人,表示他們並不了解她、不了解神力女超人,更不了解什麼是角色弧,以至於不懂她在做什麼,信的最後甚至附上「角色弧」的維基百科定義連結。

同時,報導中也強調,主演 Gal Gadot 仍舊在系列計畫中,只要未來確定導演人選,不排除繼續製作續集,有興趣的讀者不妨多加留意。
call me?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞