渣打 呢間垃圾,永不錄用

447 回覆
828 Like 22 Dislike
6:00到依家都入唔到apps⋯
其實呢D CASE成日都有, 點解今次咁多人係連登出POST呢又?
幾時有大量同時盜用
政府解決問題喇
有冇邊張卡可以取代simply cash
問定先
究竟邊到洩漏出去
大家都係國泰卡?
you never 碌 alone
<渣打香港: 重要提示>
1. 未經客戶授權之信用卡交易,客戶毋須負責
2. 客戶受信用卡退款保障,在保障條款下經本行核實的非授權信用卡交易,本行將主動安排退款
3. 因此,客戶無須急於致電本行或到網上理財查詢及跟進。
2. 客戶受信用卡退款保障,在保障條款下經本行核實的非授權信用卡交易,本行將主動安排退款
取消信用卡啦我 垃圾渣打 食屎啦!!
最基本都做唔到 點留客
hsbc 同行山長期俾人盜用,所以完全唔知點解今次scb點解啲人咁大反應
我就任何野都autopay
水電媒 管理費 寬頻上網費 電話費 保險 家用
全部autopay / standing instruction
逐樣慢慢交都煩煩地 仲要每個月煩一次
真係第一次
而家想QR cash拎錢都拎唔到
上次係外地比人碌,打左長途翻尼
同CS講完話轉去咩安全中心
等到2046
個pr 訓左兩日?而家先出sms
會唔會關國泰問題啦又? 呢張卡本身有無咩特別野同國泰掛左勾? 有呢張卡既人的個人資料是否同時都會被國泰知道?
國泰幾年前聲稱話唔見DATA , 國泰呢D公司, 手渣好多出入境資料, 都係古撚怪怪. (其實我覺得係國泰扮野, 交DATA比國安至真)
渣兜銀行
hsbc 早排先係,hsbc同行山係長期都有盜用情況,今次搞到擠提咁款真係奇怪
渣兜啲撚樣以追匯豐為榮
匯豐係呢行都出名垃圾
以追逐垃圾為名
唔出事就有鬼
佢係初惡黎,最先收銀行手續費係佢
有一個最簡單可能就係根本唔係被盜用
而係佢系統出錯亂入你數

可能係另一張卡嘅交易
亦可能係從無發生嘅交易
其他都中得招 佢有得鎖卡都好
雖然你地後來入唔倒去鎖

我都收到即係叫你唔好打
衰撚過有線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞