葡萄牙C朗時代終結

301 回覆
286 Like 12 Dislike
到時大大聲話全球最高人工,又有記錄
如果今屆令到冠軍,而C朗剩低幾場又係成場後備席的話,真係都幾肉酸
一正選就戴帽
下場仲出唔出朗好
到時捧盃雞姦朗都唔知慶唔慶祝好
幾時攞過黎打飛機美斯擔正冇攞過?
打前面要求走位反應速度,牙朗得返走位,身體配合唔得冇計,年紀所限,真係時候退落嚟
佢自己都話拎到即刻退役啦
會有幾肉酸 肉酸得過運冠軍都無
不過贏都先算啦
「不,那不是準確的消息。」丙朗「是4億!」
去到淘汰賽以戰術需要黎講C朗放後備真係Work
萬一要射谷加時,射12碼佢係好有用, D人仲話佢靠12碼, 連小花,利雲都射失.
葡萄牙咁樣隨時拎埋冠軍
而家班花狗開始驚, 隊波又廢廢地隨時比荷蘭搞掂
06果屆4強喎
真,d人反朗唔用腦,一味笑
不嬲隊中有個老大哥鎮住軍心踢波都團結d, 執行戰術都有效d
我朗天生領袖黎,就算後備都有一定作用
個時中鋒係神鋒曉高艾美達同eder
2邊係哥利斯馬搭nani
夠膽死講呢d 咁既組合無左牙朗會仲順,為左反朗真係咩都up 得出
韓國果場出晒副選,當表演賽踢咋,留力你識條鐵
葡萄牙黃金一代退左落黎之後,有段時間的確靠C朗一個撐住,如果佢而家肯打後備仲有價值既
拎到就得 咁以後c朗申請每一屆都入國家隊坐後備藉囉
以佢地位應該無問題 面皮又夠厚

夠長命應該有機會拎既 仲可以破埋最年老拎世界盃記錄
朗迷又可以對住d record打飛機
All in 咗C朗入波 依家去緊IFC
睇黎花迷已經好驚葡萄牙拎冠軍
係咪出post屌牙朗後備無credit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞