葡萄牙C朗時代終結

301 回覆
286 Like 12 Dislike
C朗後備出25 - 30分鐘好啦
佢體力 係咁上下
後備入波仲威
哦辛苦曬牙朗😮‍💨😮‍💨
今年坐亞望冠 真係好大機會
唔辛苦既,牙朗如果真係可以躺贏世界盃佢開心都黎唔切
C 朗唔係唔掂,講真仲勁過好多後生,
但已經唔係球星,係一個普通球員level,
佢上場有好有唔好,經驗真係100分,
如果佢可以普通咁踢我覺得OK,
但事實上就俾到隊友壓力做唔到,
而家後備入替打個節奏差同射十二碼應該都仲有用
真係同歐洲國家杯一樣
坐喺場邊捧盃嘅話

今次應該會西口西面
基斯坦奴 第5次踢世界盃(老鳥
美斯全盛期以前d隊友好多一線頭啦
咁由隊長捧盃好正常喎
正解
有得捧盃C朗坐後備應該冇乜所謂
「即使球隊大勝,他臉上也出現心事重重的樣子」

冇睇場波,真?
佢仲要係隊長 影捧盃相一定企中間
唔會有人記得佢有冇入波
只會記得得捧盃個樣
覺得佢性格會覺得自己好大功勞

Marcelo夠無踢過啦
隊友捧盃好出奇呀
或者射十二碼換佢出黎
講呢d邊有人中意聽

應該要話葡萄牙一直都係足球強國 人材一堆堆咁出 又有星級陣容
對比起南美足球小國阿根廷 葡萄牙咁多年陣容都咁勁 但世界盃自2006 年未入過4強 廢到

今屆教練唔用啊朗就入8強 代表咩? 代表阿朗一直拖累住葡萄牙
figo deco rui costa quaresma之後就到佢

有期 提子真係前鋒墳墓....nuno gomez 已經叫好少少
歐國分組打匈牙利3比3,朗入一球班撚屌就輸一球,2goal 1 assist先拎到一分,果場輸咗小組賽都出唔到,打波蘭射12碼係咪射到尋晚西班牙咁鳩?入咗又唔關佢事,打wales佢跳到9樓咁高先開記碌,決賽冇踢啲人就話佢躺冠歐國盃咁搞tournament踢咁撚多場做乜撚嘢
咪就條 躺冠又點 呢十年都係佢捱番黎
葡萄牙最有資格躺係佢
呢個真 屌佢之前真係睇吓葡萄牙之前啲人腳先
歐國盃決賽入波個艾達 踢極都仲有份嘅荷西方迪 仲有好多二線球員 真係靠朗一個carry
幾多次係出局邊緣入波救返葡萄牙 唔明反啲乜
仲有 一個國家隊要出二線球員絕對係反映球員嘅水平偏低
相比起英法西德呢啲人才輩出嘅國家 葡萄牙對上十年真係靠朗carry
比比當年係皇馬同佢好fd
阿朗再閪都好
比比依啲場內場外都咁有經驗
自動俾隊長佢 自己又有人尊重
阿朗條氣又順番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞