葡萄牙C朗時代終結

301 回覆
286 Like 12 Dislike
前排夏撚腳風順 吹到勁過全盛C朗
明明夏撚只係tap in機器
摩chur 盡曬啦
今場都傷幾件
依個C朗正一仆街老屎忽黎,成日打壓年輕人出頭
幾個
Martinez (Aston Villa)
Molina (Atlético Madrid)
Romero (Tottenham)
Otamendi (Benfica)
Acuna (Sevilla)
Fernandez (Benfica)
De Paul (Atlético Madrid)
Mac Allister (Brighton)
Alvarez (Man City)
Gomez (Atalanta)
Messi (PSG)

有幾廢全部四大聯賽,今年賓菲加葡超第一
葡萄牙有幾可可以畀後生仔係前場表現先?

成個球霸係前場又做唔到配合短傳
屌你老母 隊波廢就賴牙朗
上年入咁多都叫人躝
收皮啦49000

利申:鏝
Costa Pepe Carvalho Otavio Ramos勁撚到
C朗都唔係冇用嘅,
用黎做後備殺手囉,
起碼識射十二碼
十二碼都要識入
小花都成日射失 利雲都炒左幾球
多咗啦,國內地位點會不保,佢始終有五個金球五個歐冠喺度
過氣阿叔
唔知做乜捧一邊就要打沉另一邊
足球上帝嘅psg唔係四大聯賽
拎咗就係, 拎唔到就係記住佢年紀大都要生霸死地累輸隊波
0尊?
葡萄牙教頭應該好頭痕
下場仲出唔出牙朗好呢

唔出既話會好似光頭佬咁
有機會比球王公開批鬥
而且更衣室氣氛一定唔好

出既話就會好似小組賽咁
進攻得好唔流暢
自己隊入左波都要死拗爛拗
條頭髮有冇掂到

仲知牙朗去到邊都係一條麻煩友黎
到時條友肯定攝正中間
仲雙手捧盃果個
你老味,你真係盲反極致。
認真講句,無論C朗依家點廢都好,佢喺國家隊既地位同貢獻都係不可動搖,費高班黃金一代退役後,人材出現斷層,葡萄牙人腳依十幾年除咗C朗同比比仲有咩係勁既一線球員,C朗最巔峰嗰陣咁啱就係葡萄牙既低潮時期,但都可以帶隊奇蹟地拎歐國盃,C朗場場有上場決賽都有只係中途傷出,何來躺冠,依家C朗老啦,終於等到葡萄牙既新黃金一代,以最差狀態迎接陣容最豪華既葡萄牙,之前一個人辛苦咗咁耐,依家躺冠又有咩所謂
不得不承認,今場大炒同歐國盃決賽,牙朗都大部份時間都係喺佢最佳位置
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞