Citi Bank個轉數快不如改叫做轉數慢

85 回覆
186 Like 6 Dislike
gold都試過幾次電話等左半粒鐘,有人聽但只係接線生叫我留contact第日打俾我。
我話聽日draw走哂d錢,去其他有人聽電話的銀行,佢先話安排職員聽
個個月都要用citi個fps 10次8次
轉畀人有 轉畀自己有 mox同citi互射咗半年
冇一次唔係秒收
Compliance

歐美外資銀行會捉得嚴D, 會跟緊少少程序去做

想快既用細銀行越中資越好, 當然違規俾人割韮菜既機會都大D
因為中資Compliance is粥
用過咁多銀行citi個app先最好用喎
講真,compliance係好,但我估用得轉數快都係期望即時過數,一係你係個app警告下未必即時,有機會要等。另外我有問個cs點解條team唔係7x24,係咪要等佢星期一返到office食完個早餐先review

自從上次狂投訴完後,我每一次都變咗即時
星期六凌晨轉 要下星期四先收到
利申試過
好似話逢星期六日都停機維護要人手做返
終於收撚到了
咪玩啦,咁多bug,幾年都唔整
收錢秒收
比錢等到2047
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞