Citi Bank個轉數快不如改叫做轉數慢

85 回覆
186 Like 6 Dislike
出去交收,賣家話可以用FPS,結果大家企係度等左五分鐘都未入帳,好在賣家都信得過我,大家走先,但係到依家轉左成粒鐘都見唔到
你入錯number姐
死症黎 急要數一定出事
銀行收左工
聽日會有
樓豬今晚訓個好教聽朝等收錢
無入錯,我自己網上銀行app打開畀佢對,係正確的
好在人地用開Citi可能都知咩事
mox 個credit 都係,屌佢,今朝10點到依家都未過到數去hsbc找卡數
citi 死症
fps 入有時一日先見
就算轉入有數
結算日有時都計下一日
真心on9,有次星期五晚要轉數快買野,急用,好似五千幾蚊,㩒完之後過唔到數,打上cs,佢話咁啱依個transaction 要audit team review ,仲話星期一office hours先有人做,我問佢點,佢話可以cancel依個,之後再過數。我問啲錢我嘅,你憑咩on hold,佢又答我唔到

過咗幾日有個so called 經理打黎say sorry,又話其實cs可以special approval

真心垃圾
唔知hold條數做咩,又唔係幾十萬
轉數快唔係即時唔通要等一個工作天?
Mox credit 個 FPS 唔係無入信用卡 number 嘅選項
定係我太柒搵唔到
俾返件嘢人啦
所以好荒謬
騙徒手法,層出不窮
仲有Citi Bank 個App Login好撚廢
勁撚慢
用咗Citi四年幾
好好彩都未發生過喺我身上
有呀,但到依家都未過數俾hsbc
其實銀行要check嘢或者review,
可唔可以照入咗數先,再凍住舊錢,
好似入支票咁

依家喺中間唔入數,
兩頭唔到岸,
認真on9
我都試過,citi app 真係好垃圾,交收緊fps 俾人搞咗勁耐,app 已經夠慢,然後第一次fps 果個人要sms 驗證,等到個code 過咗期都未收到隻sms
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞