J家討論區(4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
呢句真,我都覺得五人eito 好似感覺仲平衡同和諧啲
人地係煙嗓性感低音
佢本身個底就花形象又唔好 不過以前有隊友光環cover 雖然佢啲隊友太好人顯得佢更加衰
借位宣傳一下5人band
動物系列全部都好正http://youtu.be/lBSVj4q681E
呢個episode 第一次聽,原來yasu 咁好人

Koji
我無乜follow eito, 都係睇下音番, kanjam見到有興趣既話題先睇下既程度
但都覺得佢地好努力
最近睇左佢地上2人KP既老俱, 覺得佢地做節目得黎, 都係有心想俾啲建議廉海
我無根據只係我個人感覺, 佢地似係知自己對上仲現役既group都無乜幾多個
有種佢地自動take up大前輩位, 想留低啲野俾後輩既感覺
https://www.instagram.com/p/CtNnfRsSjs

難得覺得北斗係矮嘅
佢地的確係大前輩 雖然遲過NEWS出道不過係佢地係黃金果一代
演唱會VCR有west 出場同宣傳,naniwa結成嘅時候直接改set list俾一首歌嘅時候佢地,album嘅cm有俾Aぇ嘅msg 去日產呢啲大場地都有帶jr
佢哋以前係有章魚燒dancers 不過近年又重新帶jr湊仔
我數完覺得佢地帶後輩仲努力過事務所
好神奇 177都會有矮嘅感覺
冇追過關8但睇完你打呢段野都有同感
實際上輩份高一件事
但覺得佢地比同輩甚至更上既前輩更加落力帶
最近睇kp 老俱感覺仲強烈
因為佢地冇人帶 咩都靠自己
當年經歷太多磨難所以更加溫柔同用心去帶後輩
何況永瀨都算係佢地半個直屬後輩
佢哋上音樂節目合唱都捉住Marius係咁摸佢個頭送鏡頭畀佢,丸山不時又提下Jesse
佢哋帶唔到咁多人但係都好照顧其他後輩
講多句好似以前聽過直屬後輩呢個講法,好似TOKIO要帶關8
前幾集west yt
Hamachan有提佢好多年前第一次上外部嘅舞台劇
maru只係嚟睇但都有幫佢同所有共演者打招呼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞