J家討論區(4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
社長就咁出條片出篇廢文當無事, 固然垃圾
件事明明由昭和年代就開始講, 個人在生嗰陣扮見唔到唔報
依家一沉百踩, 以正義之名但係狙擊啲藝人, 傳媒都一樣垃圾

eito rock in japan fes參戰!
同日仲有あいみょん
勁想去
佢的確係BBC既紀錄片啱啱出黎, 主流傳媒都係扮唔知嗰陣, 佢最先出黎報既
但出自咩原因呢就......
我其實覺得有關注係好, 當初大小姐社長肯抛個身出黎講野(有冇用另一件事)
講到尾, 咪又係因為時代唔同左, 有客會concern -> 贊助商有人concern, 都係為左錢啫
如果係以前, 人間蒸發既jr你估少咩
不過啲傳媒當晒自己係正義使者係度狙擊(仲要係狙擊藝人, 關注邊個邊個有冇被人性侵....)就比較嘔心
當年話事果兩姐弟死無對證 飯島瀧澤離開左事務所冇人狙擊
阿姨一定要硬食(雖然冇諗過佢聲明會出樣)
最嘔心係啲人淨係想作新聞 出道組同前jr都被二次傷害又冇人理
用畢業算唔算叫做円満退社
依好難評退社呢件事
Fans緊係唔想個group散
但佢比J家投閒置散再留響度又真係冇咩出路
其他平成團頂住呀。。。
其實佢哋捱左咁多年先出道 仲要經歷過飯島時期到而家咁多年再畢業應該都算完滿?
仲要今年未開con
想睇最後一次嘅齊人con嘅都冇機會
之前好似就真係因為要傾佢幾時退所以一直冇講出碟同開con
應該係版權問題所以冇開(?)
關8當年渋谷昴未正式退所已經6個人開con又係好多人鬧 就算點做都有人唔滿意
諗返起澀谷算係走得好好睇睇,幾個節目歡送佢,咁遞咗信冇理由帶埋佢做大project嘅
之後錦戶亮完全冇人睬佢編年史尾幾集仲要畀人串
北山8月退所應該都趕得切上7月嘅大型音番掛
雖然出道遲不過計埋jr嘅話佢都係j家20年 佢想出去睇吓外面世界好正常
錦户亮退社同赤西仁咁fd都知咩事 反而有時都會聽到關8成員提起同渋谷見面/食飯
我見過啲五人kanjani fans
Subaru ok, 但好憎錦戶亮
當年Subaru退團記者會條友話要帶領關8繼續,之後即刻爆醜聞一年之後quit埋仲要畀人發現佢晨早註冊咗個人domain name
條友真係撚樣嚟仲未計啲唔知係咪真嘅八卦雜誌爆料唔講私生活條友Janiben都成日hea做有時請啲LGBT嘉賓條友個樣勁嫌棄勁唔尊重人
我曾經以為冇左佢會好sad 但係睇完5個人關8就覺得冇佢都冇咩所謂
見過啲黃擔話呢啲叫關西人真性情好似係
我睇到關8嗰時條友已經爛聲冇高音只有破音
佢隊友安田丸山村上次次都係好好人好用心聽人講嘢畀反應好有禮貌,其他人就算擺明直男唔理解都唔會嫌棄樣囉好心啲fans唔好賴落關西人到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞