嚴選三十大考古香港娛樂圈黑歷史傳聞

1001 回覆
565 Like 36 Dislike
遺珠

暗名爆留心游煙不離手

媽咪姐教咗啲世姪好多次,樣,真係信唔過㗎!好似馬賽咁,「純純兔」查實係「越野兔」;平日嬌滴滴、緋聞都唔多單嘅影壇「玉女」亦唔可以「睇小」喎。

啱啱有個出嚟玩開嘅幕後人同媽咪姐講,佢有次跟個鬼佬 friend去香港某小島舉行嘅雜交 party見識,嘩!現場男男女女嘅荒淫行為,同啲 AV差唔多。

最意想不到嘅係……「玉女」竟然喺度呀!當日佢煙不離手、飲酒講粗口,完全顛覆咗佢自稱係「宅女」嘅乖乖形象,真係要幾 wild有幾 wild! Well,大家仲話擔心佢「宅」得滯,影響桃花喎,查實人哋嫌未玩夠咋!傻豬。

邊個係「玉女」? 1.除咗「宅」,都會跑吓步㗎! 2.眼大大,白白淨。好純㗎,個樣。
遺珠

袁醜醜做第三者搶人條仔傳聞

1991年張智霖和許秋怡組情侶檔出碟,《現代愛情故事》唱到街知巷聞,更為兩人奪得多項新人獎,幕前情侶檔後來變成真戀人。

1994年袁詠儀與張智霖合拍電影《邊城浪子》,即傳出袁介入並搶走張智霖。當年有指袁為了接近張,自掏腰包請張的好友劉小慧去日本旅行,買名牌手袋相贈,結果成功奪得美男歸,敗走的許秋怡則隻身到台灣發展。

同年張智霖在《勁歌金曲》贏得一條頸鏈,事後許秋怡向外透露張把頸鏈轉贈給她,袁詠儀為此大動肝火。之後 Chilam向外表示頸鏈是送了給母親,但數日後他又改口說當晚場面混亂,只記得把頸鏈送人後便離去,不排除送了
給許秋怡。

1996年許秋怡的新歌《第三者》及《過份》,被指是指桑罵槐鬧袁詠儀,袁在接受周刊訪問時說:「估唔到有人天使面孔魔鬼心腸」,她又稱張智霖在電話被人鬧衰格,彼此愈吵愈厲害。此外袁因受電話騷擾報警求助,許秋怡爸爸被帶警署助查。事後有指 Chilam向相熟記者透露,唯一覺得對唔住的女人是許秋怡。
Stephy第一幅相好正
歡迎各位巴打補充
當年戀上你的床兩個靚仔靚女屌閪唔出奇吖
海英你好
個次序都唔啱,唔係攞左奬先先入行咩

//
千嬅亦求神庇佑事業順利,而隨後千嬅參加新秀奪獎,順利入行。
//
唔信有春卷事件
愛國兒女明明咁黃
依個好笑
睇錯娛圈女星串燒賣心諗做乜無端端串燒賣
有 八字波, 無 擂漿棍 ?
幼稚園果陣我都知啦
好似樣真係
不愧係黎明,答都答得咁型
樓主有冇準備定錢同老母打官司或者多幾條命比人買起 呢度起碼四五個人得罪親都好慘
去泰國拜完拎獎
之後無還神所以出事

再借8年運
好似樣
呢個有啲好笑
呢個應該要排第一
嗯嗯 狼來了唔係金唱片咩
楊受成點解咁鍾意塞嘢落人地下面
呢個傳得勁
第一張
iu根本就係韓國劣化周慧敏
咁快出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞