[Trade LBJ]LA Lakers | Mamba Forever 討論區(371)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
使閪理佢地咩,我真心覺得好睇
https://www.youtube.com/watch?v=KBxETP6zzUE

今日真係打到作客啲人喺AD射罰球時都畀MVP chant佢
頂幾分鐘夠哂比AD抖下跟住再爆啦,你簽Howard咪又係底薪,有咩損失
而家niggest bryant已經做到
平均每一次射波ge得分
聯盟平均每球拎到1.03分
1.02 先啱
我湖仲係聯盟最少咩
今年final又係經典黃綠大戰
我今日有一球見到龜四十五度三分線拎波

TB喺葫蘆頂三分線望左龜都幾秒
先醒起自己原來可以跑入去食餅

希望佢練多幾練可以玩到彈彈波
再咁慢搞唔到
tb同niggest都一樣仲有進步空間,但我地而家有時間等佢地
今日都係第一場完全體
希望大家唔好傷就得
到niggest同bryant都穩同完全夾到
再分擔多d ad上場時間,拉到avg 34-35分鐘
咁就無咁易傷,大家可以再行遠少少

低調少少提提大家

我地同西一差5.5場
佢有球三個人中間拎進攻板自己唔入
之後入番嗰下幾有火 係成日慢一拍
佢同niggest夠快 失左第一下位補得到
夾到應該有得捱到個東岸六連客
有鬼人射中距離咩, 3分又屎, 係咁上下
射乜鬼 又冇板
爆入去分波啦
咁大個進攻強點
Ad真係好完美
龍呢排好飄忽, 唔係真係打得特別好
76人防守勁,但我地近10場avg 122.6分
容乜易打爆佢地個防守
會唔會太燈?
仲有好多工兵用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞