[Trade LBJ]LA Lakers | Mamba Forever 討論區(371)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
龜一定要留啦 用咗一年半載先搵方法夾到 仲要幫到隊波 開始上力 比你換到 又要時間夾 開季輸咗咁多場要追返場數 其如果依家仲係沉緊就換姐
狼同爵嘅敗場數已經同我地一樣
依家真係等爵 蜂呢啲隊開倉散貨
Lakers record with lebron this season 6-9
Lakers record without lebron this season 3-3

FYI
用pb / none + pick 換咪得 1年約下年就甩得
依D又唔係星 洗鬼出龜

lakers 都出哂news 話想用佢地換野
依隻係咪傷左??
見佢淨係打過1場...
咁應該真係得kelly 家暴橋 同crowder 係成到事..
最後就底薪簽到家暴橋試腳再用pb none + pick 換上面是但一件
咁成個陣會靚仔哂
用pb / none + pick 換咪得 1年約下年就甩得
依D又唔係星 洗鬼出龜

lakers 都出哂news 話想用佢地換野
鷹隊隻bogdan都可以一試
鷹隊trade埋murray 佢無咩位打
鷹隊playoff 隊唔會散貨啦
咁應該真係得kelly 家暴橋 同crowder 係成到事..
best scenario底薪簽到家暴橋試腳再用pb none + pick 換上面是但一件
咁成個陣會靚仔哂
MK組織是真的不行,太癡波了
聽日打完接古狗回家啦
Mk太痴波自己進攻拎分 隊友只可以係幫手pick引怪果類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞