[Trade LBJ]LA Lakers | Mamba Forever 討論區(371)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
如果拎none + 癲狗換到件鋒線
全員健康都幾有睇頭既

請保持健康
你諗定加埋大龜 3個會trade咩wing返黎
禿+V
守到對d guard一棟都冇
等黃蜂開倉啦
聽講黃蜂同pj Washington 傾唔掂續約
REPORT: The Los Angeles Lakers reportedly looking to move Patrick Beverley and Kendrick Nunn in recent trade talks.

- Lakers' trade targets using Beverly and Nunn's combined $18.2M salary.

(via NBA SPORTS)
kings por呢d隊 3巨健康既話實過到啦
Bojan turner都得
牛會唔會換先
無mk順到咁,咩事?
唔比pick其實對面點會理你
目的係AD可以打返4嘅位
打5號位都係帶2隊果陣

同埋DDr都係啲穩定型得分咁
到時廢老玩拖慢節奏掉炸彈當組織
呢一刻堅唔想trade龜
覺得呢季只可以小修小補
trade nunn就一定 最多加埋pat+1pick換側翼/可4,5號位
AD如果場場都好似今場咁認真
MVP都拎幾個
首先要唔傷
pb nunn + pick <> oubre
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞