[SPUNK] Apink討論區(80) 向地B音樂世界出發嘅旅行! Apink 2023年大發!

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
地B著露單肩d衫好有女人味
真係 都唔知係到翻譯啲乜鳩 譯錯都算 有幾句仲要冇翻譯到咁濟 onL9
個個係度拍片
廢事叫影響佢地收音
本身2019有嫁 poster/post都出埋 最尾武肺cancel左
譯完仲衰過唔譯
1188 我後面3個女仔好勁 聽得明韓文 頂你個翻譯唔知翻乜柒
早幾年係咁loop loop到識唱
呢個真 concert版本 我都入錯
左邊四個男人可能係黃牛賣唔到個啲 無聲出。。。
全晚20首都唔知有冇
我入去想聽歌,唔係想睇觀眾做無聊野
我睇咁多concert 真係未見過9up 多過唱
今次見識了
好多巴絲自己一個睇
後面多唔多吉位?
坐前面無留意
難分真與假
我覺得唔多
888有啲
1188唔多
罰企都好,可以幫恩地工作係我一生既光榮
其實又無話好細好細聲
見到觀眾右邊1188好似吉左反而888後面有人 唔知有冇睇錯
但真係好多人拍片+影相
我見有人左手揸手機拍片 右手相機影相
始終上次見恩地係4年前,有好多細節位其實可以做得更好
1.等綵排嘅排隊位點解要企外面?萬一落雨成班人濕晒會仲有氣氛睇?
2.九展同一時間點樣容納兩三個節目?先唔講cosplayer成堆人封左條路影相,個場入到去成個焗爐,企多陣都唔知有冇人身體不適?仲要加多個軒公宣傳,好難唔爆喇場喎
3.上面有巴打講到應援嗰part,的確係有啲位冇氣氛,但其實我眼見都唔少粉都係差唔多全場拎住部電話係咁拍片,雖然我自己都有影少少相,始終大家都好耐冇見恩地,都明白想影相,但我覺得入場睇演唱會無非想感染以前嘅追星感,可能有人想享受,亦都有人會想見偶像先入場睇,今次班保安完場後10分鐘先掃人走其實都大包容,換轉上次麥花臣已經係咁叫你收埋部機
4.的確九展嗰場係大過上次518,519,但應援組有冇夾過俾驚喜地?唔係話放條手幅教人點樣做應援就算,應該有啲細節再做好啲嘅話隨時第一次encore位冇咁冷場
P.S只係講事實,唔會care人負評,亦會歡迎留言討論
P.S 我自己都係一個人睇,坐$1588 中排大冧巴位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞