[SPUNK] Apink討論區(80) 向地B音樂世界出發嘅旅行! Apink 2023年大發!

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
嗌2nd encore站個啲人唔帶係咪on9
但係氣氛好似好過台場(?)
冇乜 一完前面啲人即刻衝走 應該等佢收工影相

聽到喊咗
真呀
地b 仲用手機拍底
台仔唔識唱All for you
我隔離兩個女仔識哂好癲
我背左兩個星期
好肚餓 咁夜仲有邊到仲有燒肉食
你已加係香港 唔係韓國
好想多謝2*2區VIP個行嗌得最大聲最認真個位師兄
屌奶星 第一次買團飛中哂伏前排1588最邊邊位 早知要自己禁果張中間位好過 下次都係兩手準備好啲 好彩最尾俾心心同恩地對到眼

都算 諗住團飛會多啲人叫應援 點知靜過殯儀館 四首歌+首all for you都唔記 得自己叫到走音有啲尷 啲人掛住影相拍片 不過可能係我坐得太邊收音唔好聽唔到附近叫啦

Btw 今日恩地100分 估唔到會叫How’s your night 最近狂loop呢首OST 首爾的月同blue whale又係好正 仲有得聽兩次all for you
食住辛拉面先啦
坐我前面個對情侶個memo 都被地b 揀中勁好彩
個女仔仲要喊
學恩地自己整
個個掛住拍片做記者唔嗌,新歌唔識都算,hopefully sky都炒有無搞錯
我Q行隔離位ching好撚勁
頭先聽到啲工作人員勁想收工
唔知係咪嗰個場大咗嘅關係
我覺得麥花臣好睇啲溫馨啲多啲互動好氣氛啲

Feel到有好多巴絲
有啲年長嘅添 有啲意外

恩地撮合兩個男女幾搞笑
我覺得啲應援可以積極啲 帶着大家做
開頭啲歌啲應援有啲細聲
一開始未warm up有啲尷
塊板出咗嚟之後個氣氛好好多
On9?
咁多幾多互動
又重唱多次all for you 都唔夠皮?
hopefully sky開頭冇人嗌 要再嚟
果d 保安 工作人員 都唔係in house staff
緊係想早d完 早d收工啦
超,頭先rehearsal 散場,佢地已經話原來2hr, 最新消息係3hr, 再遲講到要加錢咁,真係想講你唔做我做埋佢
Rehearsal 又係,好似個個未訓醒咁
我覺得可能真係Fans 少左,可能有啲師兄都無再追恩地🥲,不過我係無諗到飯站無片播🥺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞