[SPUNK] Apink討論區(80) 向地B音樂世界出發嘅旅行! Apink 2023年大發!

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
啲人可能去曬旅行
或者移晒民
同埋果日好似撞咗其他show,俾人吸左客
兩個站都應該收到晒通知?
一個站Ig話星期五旺角,另一個出左email揀日子

cute cute 蝦翁
呢套收視幾高 集集都升緊
https://twitter.com/girlsreverse/status/1620296238485897218?s=46&t=Li2iuuh5wAc1DG11BbfzqA
忙內玩嗰個vr女團生存遊戲好似暫時排緊第一
蝕放恩地Travelog in Hong Kong
單丁1188 800@1
有意留tg pls
好癲喎今次 做乜係咁有人平放會唔會到時個場好空架
雖然冇字幕但其實幾好睇
最近個次直播仲打左比自稱愛情專家肥波
1188 想800蝕讓換VIP 😢😢😢
我都驚😢😢😢
頂想買VIP買唔到 唯有買1188 而家又咁多人放VIP 激死我
呢個好似投票一位
忙內係入過淘汰賽成功翻生
yt一直有中字
Seoritae:大家想好隊名了嗎?
Barim&Ruby&Nemo:嗯……
Nemo:起什麼名字好呢?
Seoritae:我們不是唱Fin.K.L的歌。
Ruby&Nemo:對,是的。
Seoritae:以“成為王牌吧”的意義,AFinkl怎麼樣? (注:Ace에이스 + Fin.K.L핑클 = AFinkl에이핑클;Apink韓文是에이핑크)
Ruby&Nemo:噗哈哈哈哈
Seoritae:不知道你們為什麼笑
Nemo:好極了嘿嘿!
蝕放恩地Travelog in Hong Kong
單丁1188 800@1
有冇𢇃巴願意接收呀😢😢
其實你喺度問咗咁多次都無人so 識做少少去其他地方問啦
下次黎主辦book細d既場到時又爭崩頭
呢個節目係咪賣搞gag 個個都知中之人係邊個
其實個節目一開始都唔知佢哋邊個打邊個
再做多陣節目又上網check下就知到乜水,因為把聲冇變,fans一聽就知啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞