用緊日版apple watch開左張suica,你問我答

146 回覆
3 Like 1 Dislike
而家円咁多,連稅加集運返香港,價錢同香港版差唔多,加油

如果去開日本旅行買應該可以免稅?
同埋係咪加咗apple care+有2年全球保養, 喺香港都可以搵天才整?

同埋係咪加咗apple care+有2年全球保養, 喺香港都可以搵天才整?

一定可以啦過5000円
無買apple care+,不過我諗如果壞到要換機,香港都唔會換到隻日版比你

一定可以啦過5000円
無買apple care+,不過我諗如果壞到要換機,香港都唔會換到隻日版比你

一定唔會啦 不過都叫做有個保障姐
諗緊下月去旅行買定搵代購入左隻番離先
yodobashi果d會唔會長期冇貨?
特登4圍搵好煩
要行程尾果d日子先去到當地apple store, 到時先買好似有d多餘
特登4圍搵好煩
要行程尾果d日子先去到當地apple store, 到時先買好似有d多餘

可以上yodobashi網留貨最多幫你留7日
有無 online 會直送香港
有無 online 會直送香港

amazon jp可能有
特登4圍搵好煩

係咪買到,成個過程響hk搞都得?
特登4圍搵好煩

係咪買到,成個過程響hk搞都得?

你指喺日本買完日版錶之後?

係,只需要開日本Apple ID去日本App Store download "Suica"
Offtopic

apple pay 增唔增到實體 suica 卡?
Offtopic

apple pay 增唔增到實體 suica 卡?

no
真心好方便 一去到入20000yen入去
然後慢慢洗
真心好方便 一去到入20000yen入去
然後慢慢洗

響果面d電器舖買可唔可以叫佢痴埋moon貼?
都係唔明
終於set到
終於set到

終於set到

用日版S1得唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞