[Netflix] Wednesday 星期三

743 回覆
274 Like 7 Dislike
第二季2024年首映
劇情明顯到最後幾集Xavier同心理醫生個額頭大大隻字鑿住「我唔撚係兇手呀」咁
想知點解復活左果個boss識玩魔杖,佢唔係普通人咩?
希魔毛魔之流
聚眾捧自己上神枱
再自己人迫害自己人
岩岩終於睇晒
八集唔太長 輕鬆睇晒
校園生活加返多啲就更好
最尾一幕 同狼女深情擁抱個下好感人
覺得反而咁樣唔拖仲好睇
第一集講到Wednesday玩劍好勁反應好快點知就咁被人俾中
校長我仲以為好有經驗識應對, 點知死得咁柒
校長死得好隨便明明咁高大霸氣又識變形 比個普通人一野插針死
係呢度最唔合理, 果頭校長先被吉毒針,wednesday就頭也不回咁埋去校長度睇. 成個人背住個敵人完全唔理佢...
岩岩睇完,女主角同狼女之間個對比印象好深刻
房間佈置:黑白vs彩色,性格:冷酷vs熱情

不過後面幾集明顯要完個故仔
上網睇到

/《星期三》上線至今觀看時數突破 10 億小時大關,但仍未獲得 Netflix 宣布續訂第二季,據了解原因出自在本劇是由 Metro-Goldwyn-Mayer(MGM)製作,而在去年 MGM 已被 Amazon 以 $85 億美金進行收購,而這也讓續訂第二季一事沒有大眾們想像的如此簡單,畢竟 Amazon 旗下擁有自己的串流平台 Prime Video,因此才有消息稱第二季恐將從 Netflix 離開、轉戰 Prime Video。/
咁on9
唔係missy對佢唔知講咩,佢知道呀媽真相所以佢都好似狼妹轉化咁
只不過咖啡仔轉化完就搵唔番人性,俾missy控制左心靈
可能第二季會變番好都未定
點解分開上
等緊YT 上佢條interview

事後先知goody addam都係jenna做仲想搵邊個actress
唔怪得後面嗰3集咁難睇啦
原來無啦啦換咗導演
後邊嗰幾集睇返片尾會發覺導演嗰度突然間冇咗某個人
Motherfucker Wednesday
https://www.instagram.com/reel/CnFM__mo7DF/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
校長會唔會回歸呢好中意呢個角色,希望佢唔好死住,可以講下佢同Morticia 嘅故事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞