(FF)萬一大陸革命成功咗,香港會點

383 回覆
235 Like 61 Dislike
香港都改變唔到啦
支那成功
如果係英國嘅香港人爭氣谷翻起英國嘅國力,咁就可以
理性梗係唔可以香港獨立啦 19大革命都冇人有冠軍相 唔通泛民 唔通黃之鋒咩 咪撚搞 我鳩噏港獨只係用嚟辣㷫啲小粉紅嚟玩 真係港獨千祁咪制
五大訴求有一個係要查黑警定解散警隊

有冇可能?

如果班狗唔制係唔係會派解放軍接管香港 然後比香港人公投先?
最大可能係咁
問題英國嘅硬實力夠唔夠先得 唔夠乜都假 仲有呢啲嘅時局變得咁快 英國跟唔跟得切都係問題
小粉紅失業,不少ID消失
不過佢喺香港過夜一晚都冇膽 算把啦
問題而家係英國國力夠唔夠 佢哋又係咪願意
只係香港咁細主動獨立我諗唔夠10年就滅國,完全無戰略縱深,班生蕃發癲一推過深圳河就玩完
大家個個都好似覺得英國一定喺某一啲特定嘅時刻 會接返香港
共產黨一倒台
中國會進入無窮無盡嘅內戰
香港人守唔守得住要boarder要睇到時有咩係手
但首先香港係咪需要事先擁有一啲設備 問題係買設備嘅錢又唔係我哋手上
好多人認為你呢個講法係大中華 會扣你帽子
香港會比人核平(認真)
唔止演說家,一定要個直情有實力,有錢Or有武器既個種人依家香港未有D咁既人,不過諗定差唔多.我地未必做到,不過未來做到既人會睇到我哋既想法,因而影響香港既未來
軍閥割據時代,比卡起就係香港嘅軍閥
佢地當中国人係馬拉佬自己係李光耀
首先真係要中共倒左台先

咁無中共呢個問題 英國係有位比佢入黎暫時接管香港

再比香港人自決

呢個係最好既結果 咁比卡超同林鄭加埋果班狗官就一定會漏夜著草

幻想中
繼承者又係共產黨 全部中國人都係無權力嘅共產黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞