有冇巴打講下做靚仔有咩著數

360 回覆
290 Like 13 Dislike
好多基佬請食飯
米八平時搭鐵都𥄫唔少野啦
利申:矮撚
真靚仔係買棵蔥搭斤菜
買白飯搭燒鵝
買傢俬搭層樓
公司有個靚仔又後生嘅manager
成日被女圍,好多女(唔理咩年紀)成日借啲兒搵佢吹水
公司100%嘅女性對佢態度好好
連個脾氣火爆嘅Director(做得佢阿媽)都冇鬧過佢
會,試過唔少

中小學啲老師鍾意揀你做科長、班長

中學啲男同學討論靚仔時,會傾到你 e.g.XXX都幾靚仔呀

中學女老師會讚你靚仔,女同學聽到扮作噁或者喪笑

中學會由其他人口中知道有女同學暗戀你,但都係一般樣

交流團去外地住酒店,啲女同學會主動走嚟你間房搵你玩,捉你出房周圍行,跟住話酒店好恐怖好驚,同你貼到好埋

gay嘅同學會俾人問係咪鍾意你

男同學話你成日借lunch去𠝹女

捉到抄閱讀報告,你記warning,人哋記缺點

會有唔識嘅阿婆、阿伯話你好似佢個孫

大學會有人r你入佢棟hall、上莊、join活動,唔join會chur你

大學上第一堂分組,會有女仔r你同佢一組

同組試過有女仔上堂坐得好埋,手臂貼住咁濟,樣中上,仲會扮毒同你傾打機嘢

玩房game啲女仔會主動迫晒喺你張床度,而你roommate張床冇乜人坐

落堂同女仔傾住走/食lunch,會被人誤會你溝人,跟住周圍傳

中老年女professor鍾意r水吹

見工成功率較高

同事、上司對你特別嘢nice

公司奶師當你仔咁湊,甚至有啲第一次見會雙眼發光,聲線變幼

諗到再講
上臂粗過我大脾
係街會比女仔抄牌
成日都比人話:哇咁靚仔 實食好多女
跟住見到d女仔眼甘甘咁望住但佢地以為我實有女朋友 所以唔會approach我
成日搭地鐵 都會有女性 借d耳會掂我身體都有d煩
諗到再講
俾後生女抄牌/讚靚仔
但無食過 因為本身有女

職場上唔覺有優勢
打左幾年工未有連登币fg人工
叫雞送多q
做gym有女主動問點玩
上堂有女望
有女主動add ig dm吹水
同女食飯會主動分多舊嘢食比你

利申:FF
叫風光過一拖幾條女
我覺得靚仔主要受長輩特別係班auntie 歡迎
另外去買包食,無啦啦班女會沖杯咖啡送

重點係特別受gay 歡迎
靚仔白卡同普通白卡有咩唔同
班女
靚仔坐巴士,靚女一定唔會坐埋嚟,慘到
靚女成日坐我隔離,代表我好樣衰?
痴線,就係高先唔敢𥄫,好明顯㗎,我就算正常人角度玩手機,都好似拍緊人哋咁,每次都要自覺用手指遮住個鏡頭位
靚仔好顧形象 所以靚仔白卡係唔成立
成日搭小巴或者巴士都係呀叔坐我隔離

不過有次係個小學妹妹
明明我坐出面
周圍都大把位
係要坐入黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞