有冇巴打講下做靚仔有咩著數

360 回覆
290 Like 13 Dislike
唔知
生得樣衰
後生時又瘦又多頭髮真係好殺食
基本上你唔使主動出聲都個個撩你吹水
求其約女性朋友出黎睇戲食飯都會say yes
搭巴士架車好空都會有後生靚女坐我側邊個位/前後排
搭鐵間中食吓波餅
搭飛機隔離條女唔識嘅但share一個枕頭瞓佢都唔介意,仲俾空姐誤會佢係我女友
出街俾中女sales搣膊頭撩我入舖頭買衫
重感冒差啲失聲咁滯去見工都請(中女上司)
做part-time補習有學生話鍾意我()
返工做錯野但(女)同事嘅包容程度高到你唔信,一定唔會俾人屌
Lunchtime食飯成日俾女問我做咩自己一個人食
但我吸唔到嗰啲臭雞/fxckgirl埋身,算好彩
可能其實根本唔靚仔
巴打超靚仔
其實我都係毒撚黎架咋
鍾意砌模型打機睇書多過出街
只係因為靚仔出街多著數幾開心先出多啲
而家變咗肥禿大叔根本同以前兩回事
所以你話呢個世界幾咁以貌取人
中學情人節會收朱古力 大個識嘅fwb都會主動比酒店錢
利申: 只係靚仔 唔係好靚仔
1. 一般女仔會比較願意同你傾計 (者係人地會想同你講多2句野咁大把)
2. 做錯野比人鬧果陣 人地會客氣少少 (真係少少咁多)
3. 個人感覺搵工易D (interview未衰過, 暫時)
4. 做group project果陣比較易有teammate (個樣睇落去smart, but you know)
5. 發緊呆 人地以為我諗緊野
吹水大會正式開始
屋企人有EDC咁靚仔嘅
我冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞