有冇巴打講下做靚仔有咩著數

360 回覆
290 Like 13 Dislike
而家坐監都可以上連登,犯人福利唔錯
靚仔極都係要返工
靚女好多都唔洗返 大安旨意搵個有錢碼頭
認真,搭地鐵逼既時候,囡囡係願意同我一齊逼,唔會刻意避開。

有試過幾次囡囡係特登唔揸扶手,架鐵一dup車,就成個人失平衡挨埋來。當然會即刻縮,廢事俾人以為非禮
買10蚊8粒燒賣
阿姐會俾9粒
溝女易d囉
如果有d中女上司同同事會好受歡迎
其實有得有失嫁

溝女就
同一班人 如果有條肥婆開口mark中你
其實其他人都唔會咁易自動追你

試過有條大波靚女 同條仔 扑完野
打電話搵我表白
又試開比條肥婆開口明追

會feel到同年d男仔唔會太鍾意你
其實唔太大著數
都係咁

係溝女易d
街市阿姐會叫我做靚仔
唉 一樣都無試過
差唔多年紀既對我第一印象永遠都係fkboy
返工好多呀姐會對我好好

無論講咩做咩
啲女都會話總係覺得我暪住佢出面好多女
結果就嚟三張都係單身狗一隻
女仔fd就多
拍拖無一個行到去結婚

同埋做乜啲人都會先入為主覺得你實做到實攪得掂
其實真係唔係乜都識 好撚大壓力
利申混血兒
搭鐵俾豬扒非禮
見親靚女隔離嗰個都唔靚仔
搭鐵有靚女都會喺隔離車廂
但有得色誘女同事或者調返轉
用交配app長期有99+like自己
但係有99%自己冇興趣
有興趣嗰啲出到街發現adobe先係四大發明
喺街會發現有attention落自己度好煩
做完gym得仔𥄫自己永遠冇女𥄫
成日俾基佬姣你摸你
最後食女食到性冷感
混咩國家?
葡萄牙
咁幾正
搭地鐵比賓賓開閃光燈偷拍
女朋友同我喺隔離望住
小六到而家冇單身過
好多連登仔以為自己係靚仔
中學放學搭巴士,同班女同學會特登同你坐或者坐後面R水吹

出街成日畀人望、偷拍、要求合照、問路

中學興趣班、補課、分組活動會有女主動同你一齊坐/坐附近R水吹

中學老師對你印象深刻,上堂成日點你名答問題

戲劇、跳舞相關學會啲人會拉你入去,想有靚仔係台上表演

學生會拍宣傳片成日搵你入鏡

返工女同事成日問私人嘢

問題係小弟性格內向又有輕度社恐,以上全部都係身為靚仔嘅缺點,個樣同性格唔match
由細到大啲fd都會有工介紹比你,叫你去做鴨,連女朋友都話可以介紹個富婆你識,唔驚餓親
試過中學果陣聯校運動會 去完個廁所出到嚟比兩條隔離校嘅女走埋嚟問我攞電話算唔算
好多男仔主動比電話
容易溝到靚女
1.落毛毛雨都會俾女遮
2.搭巴士/鐵會瘋狂俾女𥄫 行街都係
3.講嘢比較有說服力 (就算係9up
4.試過去買咖啡有得免費加大
5.做gym俾人偷影相

結論壞處多過好處
主動遮你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞