[世界大戰] 黃蓉vs小龍女

195 回覆
611 Like 637 Dislike
尹志平
成日覺得黃蓉同龍珠芝芝好似,一開始幾受歡迎,最後變黃面婆
揀黃蓉一定要代入郭靖到,就好似揀小龍女一定要代入尹志平一樣
成日覺得黃蓉同龍珠芝芝好似,一開始幾受歡迎,最後變黃面婆

我覺得芝芝好可愛
姑姑
評已正
上面出唔晒

8) 郭雙 - 呢件未熟少女原本情逗未開不知情為何物。但就未知咩叫愛情就已經喺楊過除面具嗰一刻精神上俾楊過飲左頭淡湯。自此毒入骨髓終生不解。終生尋尋覓覓心無依歸,感情無法得到著落。最後出家為尼創立娥眉派收留無數同是天涯淪落老處女。

可見楊過靚仔既威力,俾其他人武功威力更大。
冇佢咁靚仔,可能唔會有娥眉派。
邊個話佢對武林冇貢獻同我死出嚟食左滅絕師太佢!

巴打好癲又正確
咁其實楊過算唔算最靚仔角色

靚仔到個樣去到大殺傷力武器要戴面具
你話呢
上面出唔晒

8) 郭雙 - 呢件未熟少女原本情逗未開不知情為何物。但就未知咩叫愛情就已經喺楊過除面具嗰一刻精神上俾楊過飲左頭淡湯。自此毒入骨髓終生不解。終生尋尋覓覓心無依歸,感情無法得到著落。最後出家為尼創立娥眉派收留無數同是天涯淪落老處女。

巴打好癲又正確

你話呢

靚仔到戴埋面具都有女埋身
揀黃蓉果D一定係偽毒死MK,話小龍女悶?毒撚靜靜地係山洞同姑姑玩下,得閒撚下鳥又過一日不知幾爽。

但你接受到尹志平咩
黃蓉真係旺夫益子,幫到老公又生到仔女
想做小龍女條仔嗰啲,唔該先斬一隻手落嚟仲未計佢已經俾尹志平玩殘咗
有得拂黃蓉個處女穴已經咩都抵啦(只限射鵰
點解小龍女要俾尹志平條粉腸女女女

條友而家仲改名做甄志丙,以為冇人認得佢
女友同老婆黎講
蓉兒一定無得輸
完美
傻姑

有邊個可以娶到處做老婆吖,全部都係俾人啪過晒先輪到你

只求同佢啪啪啪時唔好叫錯名啫

四海之內 襟兄弟
你啪你的 你啪佢的 佢都啪返你的

四海之內 襟兄弟
啪你的 你啪佢的 佢都啪返你的

四海之內 襟兄弟
啪你的 你啪佢的 佢都啪返你的

不用分那麼細
揀黃蓉果D一定係偽毒死MK,話小龍女悶?毒撚靜靜地係山洞同姑姑玩下,得閒撚下鳥又過一日不知幾爽。

但你接受到尹志平咩
想做小龍女條仔嗰啲,唔該先斬一隻手落嚟仲未計佢已經俾尹志平玩殘咗

小龍女比人姦 楊過係間接造成 如果自己條女係因為自己間接而出事 我就唔會拋棄佢啦

但你接受到尹志平咩

小龍女比人姦 楊過係間接造成 如果自己條女係因為自己間接而出事 我就唔會拋棄佢啦

你咁樣只係因為罪疚感而一齊
真係愛佢嘅,唔應該將個責任放係你或佢身上
一致槍口對外,咁先唔會有條刺
如果你怪自己令條女出事,咁呢條刺一世都係你心入面
而你條女亦會因為你怪自己,而唔開心
係黃蓉個臭西搞到楊過等十六年

無咗黃蓉
楊過仲做緊金國太子 有爸母錫
宋都比人滅埋
唔會同小女有瓜葛
都唔知娶邊個
上面出唔晒

巴打好癲又正確

你話呢

一見楊過誤終身 足以證明楊過係金庸筆下第一型男
上面出唔晒

巴打好癲又正確

你話呢

一見楊過誤終身 足以證明楊過係金庸筆下第一型男

變左討論楊過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞