[世界大戰] 黃蓉vs小龍女

195 回覆
611 Like 637 Dislike

黃蓉做老婆
小龍女做肉便器

腳指公
竟然咁多人揀小龍女
竟然咁多人揀小龍女

等睇依家個黃蓉係出左神鵰之後

由天堂跌落地獄
黃蓉性格係毒
但佢對郭靖完全係另一個態度,郭靖話一佢唔敢話二,
加上李一桐太正,so正評
其實成日話中年黃蓉唔好,請問佢做左咩衰野?

事實上楊過都話黃蓉係自己嘅知己,世上最了解自己嘅人

咪係
楊過細個咁曳
加埋楊康

我以前都覺得中年郭伯母好濕鳩
但佢根本呢二十年黎都無變過,都係果個小妖女

自己細個咪又係唔理人反對要同靖哥哥一齊,
自己搵到真愛又係要拆散小龍女同楊過已經夠濕鳩,更何況個女比佢縱到又斬人手又放毒針

True
如果自己條女係因為自己間接搞到比人強姦 連登仔係咪會飛咗自己條女

劉亦菲成個氣質變哂

依加成個淫婦feel
黃容呢啲咁有自尊既女權份子,搞野時呢樣唔做嗰樣唔俾唔慌會同你品簫口爆。

小龍女就保證一定床上死魚格。

呢啲女再靚都係假你屌埋我份。

識揀一定係揀李莫愁或小召。

李莫愁呢件中女老處,床上極品。
上到床玩乜都得而且會係全自動佢砌返你。

小召就波斯昆血兒,要波有波要滑皮膚有滑皮膚而且保證靚女得嚟又唔會死魚。
其實完全唔明小龍女點解無啦啦係街都俾人破處 成件事好唔make sense

其實係黃蓉害既
小龍女同楊過出山之後係終南山個森林住左落黎
有一日歐陽峰搵楊過想教楊過武功,唔想比小龍女偷學於是點左佢穴
但其實小龍女同楊過係活死人墓入面學左九陰真經既解穴法

但係點解果時行唔通,係因為歐陽峰係學左逆行左既九陰真經
本身應該點既穴都逆行左
小龍女學既純正九陰真經根本無辦法解穴,惟有死魚咁係到等
咁岩咸濕既尹志平ching路過就蒙頭入閘
所以歸根究底係黃蓉害小龍女比人尹ching強姦,楊過無處女屌

劉亦菲成個氣質變哂

依加成個淫婦feel

我覺得小龍女似老母,成日隨身帶住啲針線幫佢補衣服,佢污糟又幫佢抺,有老母性格
姑姑
上面出唔晒

8) 郭雙 - 呢件未熟少女原本情逗未開不知情為何物。但就未知咩叫愛情就已經喺楊過除面具嗰一刻精神上俾楊過飲左頭淡湯。自此毒入骨髓終生不解。終生尋尋覓覓心無依歸,感情無法得到著落。最後出家為尼創立娥眉派收留無數同是天涯淪落老處女。

可見楊過靚仔既威力,俾其他人武功威力更大。
冇佢咁靚仔,可能唔會有娥眉派。
邊個話佢對武林冇貢獻同我死出嚟食左滅絕師太佢!
黃蓉
小龍女死魚一條,點揀得落
小龍女死魚一條,點揀得落

yes
屌d毒撚成日處處處好撚on9
選龍兒
額高的女 克夫的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞