2022叱咤我最喜愛討論(2)

680 回覆
5 Like 2 Dislike
Kaho真是好慘
yee yee鬆左一口氣
出7強有可能係比返少少面鏡仔都唔奇喎
建議你都企埋出嚟反yee yee!
hkh 7強都入唔到投畀+him算了

既然7強咁樣

我呢D街客游離唯有投MC 5強再睇下KAHIM定MC
我都好期待最尾係MC 定家謙跑出
連續兩年冇7強
我唔係講男歌手個面
粉絲呢d野甩左就好少翻轉頭 守得住十強已經好好
下一輸投陳咩泳啦 本土啊 個樣又唔錯
我都想講好耐 要撳實另開一個新分頁先投到
其實歷史上有冇啲係入五強前告急
最後爆冷跑出?
收皮啦,咁你有無喺tg谷出聲叫yeeyee收嗲呀?成班mc fans幫埋yee奶鞋底,話佢好靚都嗡得出,收皮啦!
明顯吹水 得張幾十人嘅group圖
冇咩契機會令到游離票同一時間投同一個

但如果本身排緊第6 都有機會因為一D野而入到頭3

例如喇 純粹9UP
JACE可能第6緊 跟住環球又沖出黎柒
試過有人出聲講完/ 有其他聲音講
然後比成班其他撐yee嘅圍剿 反嘅 都試過啦
有人講過啦
又唔見你拎返出嚟講?

淨係識一味屌埋其他理性少少嘅
唔通人地企咗出嚟通完 比人屌到退群嘅又同你交代?
你講到咁叻唔去做?
人地一個奶 又代表每個都係咁?
你就收收皮先啦 淨係識盲目話
見過一次好記得 2019年既最歌7強 牙醫-我們與愛的距離
12月19號中午12點跌出七強 20號係5強以內
覺得最尾會係
男: 姜 al ian mc kahjm
女: 欣宜 Serrini Jace 豹 Janice
組合: mirror collar error dj CAS

2日後睇下中唔中
比成班撐yeeyee嘅圍剿

你咁講係咪即係撐yeeyee嘅賦二代佔大多數?
我都記得
感覺上而家係睇家謙Edan MC out邊個
Edan今年偏弱 唔似上年有街客幫手
家謙 MC上年都係無五強 但今年都有代表作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞