2022叱咤我最喜愛討論(2)

680 回覆
5 Like 2 Dislike
「叱咤樂壇我最喜愛的男、女歌手、組合」投票
第一階段(2022年11月14日中午12時至11月18日中午12時)從2021年度第48週至2022年度第46週903專業推介所有新上榜主唱之男、女歌手、組合中選出最後十強,進入第二階段投票。

第二階段(2022年11月21日中午12時至11月25日中午12時)從各組別最後十強中選出最後五強,進入最後階段投票。

最後階段(2022年11月28日中午12時至12月2日中午12時)從各組別最後五強中直接選出,獎項結果將於頒獎禮公佈。

「叱咤樂壇我最喜愛的歌曲大獎」投票
第一階段(2022年12月12日中午12時至12月16日中午12時)從2021年度第50週至2022年度第50週903專業推介所有新上榜歌曲選出最後十強,進入第二階段投票。

第二階段(2022年12月19日中午12時至12月23日中午12時)從最後十強歌曲中選出最後五強。

最後階段(2023年1月1日晚上)在頒獎典禮當晚由現場觀眾即場投票選出得獎歌曲。
冇人開我開
樓主應該返緊工

唔係返工先得閒開post咩
你估個個好似我咁返工唔洗做
支持GIGI 炎明熹
其實我都返緊工
麗英食7成姜糖票加小薯茄fans應該夠贏
追風
投教主+幾田麗英+豪腎
最男3+2
真係要睇edan 今年街客票跌幾多
ian 就真係深不可測
上年得兩首歌 hellos 都頂到
今年好難唔穩
全力支持jace💚
Dllm入左十強喇
睇吓🍬嚟緊會改策略投邊個定keep麗英😂😂
Ching反社會人格?
最女
帶到jace 入五強就當贏啦
一陣又欣直又麗英又樹
豹又抵入
數下數下都無位
支持炎B 💜
點解姜糖會投麗英佢哋兩個有咩關係
套戲
姜同al連係女歌手獎上面都要鬥法
希望麗英拎到 玩得越爛越好
洪嘉豪都入咗十大
唔想全部都係鏡仔
但覺得軒/mc應該只係入到一個
鏡粉最喜愛的女歌手獎
仲要謙vs軒,MC vs Kaho 既fans base 相似
變左𠝹票
隨時係5鏡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞