召喚痴線西(208)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
112 Like 5 Dislike
連Coke都唔知係cocaine
唔怪得啲妹豬咁易俾呢班假面KOL呃到

留名支持喪哥繼續爆
睇唔過眼班KOL 係咁以自己名氣呃人錢又成日推埋啲名牌岀嚟 鮑鮑換包包
但有時啲「唔比講」下面遮住個「yes」
啱阿,唔知系證明自己唔係龜婆,定帶風向呢?
你啲 5 P 字

果然同咖啡係好姊妹
摩擦力驚人無留意添
諗住搵佢以前做靚模啲相 點知發現有個咁既page
https://m.facebook.com/groups/104245563004975/
入面勁多佢啲黑歷史 求其cap幾張
絲打係咪誤會咗百事

S同佢老公癲癲得得咁,S直情係勁撚殘個樣
諗住都係好似JB咁weed吓 原來係coke
佢地嗰d都係辛苦錢嚟架
諗下要對住上海仔嗰d呀叔我真係寧願買少個袋
喺床上面望下個樣、再望下啲皺皮同豬腩肉,咩胃口都冇晒,咁都做得落真心厲害
有friend 坐枱,之後做唔返office 工。

每朝自然醒,十二點一點起身叫Deliveroo,

煲下劇之後食個tea ,或者行下街又一日。

返工除左朝九晚六同上司報告,住遠少少仲朝早夜晚逼地鐵/巴士。有邊個想返工🥲
我記得小學常識科有教毒品同常見代號……
有啲鬼佬喺reddit上面講食耐咗個人蠢咗,遲鈍咗(所以佢戒咗)
如果條女單身又無暪住其他人
我覺得無所謂

人各有志
唔怪得開咁多公司搵錢留後路,男家連樓都無俾層佢。嫁左生埋仲拋頭露面做KOL,原來事實係睇唔實老公。佢哋兩個一開始都唔係門當戶對,唯有黏住個有錢仔,肯隻眼開隻眼閉,起碼係淺水灣仲有半張床位。

我前老闆真係錫老婆嘅,老婆有左即做full time mum, 專心湊女同shopping. 仲有個物業揸手。

以後可以pin this
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞