召喚痴線西(208)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
112 Like 5 Dislike
之前又話唔回應 而家又開返tg gp link
然後覆人話d料解讀錯哂
你話唔係同佢個fd夾埋都無人信
應該唔係講佢兩個妹
「你以為佢當你朋友

唔洗靠臭男人唔係結婚生咗個仔,邊有得扮賢妻良母啊
本身有錢
其他野急急腳反駁,有人問佢有無上過床即刻靜咗咁鬼馬
天然野唔代表會比較健康
但係事實上Sean 一直都無俾過實質證據 難怪☕️咁串架wo

100k followers 你post 咗果啲證據都未必有,何必依家得個講字
咁又唔係咁講
本來痴線西post都係想多d人知道呢班kol嘅惡行姐
咁多左冇睇開嘅人入嚟睇其實係好事
但真係唔好做伸手黨google/ig search下仲快過你係度問
其實佢無回應過喎
淨係識話人拎返咸豐年代既野黎講 咸豐年代又點發生過就發生過啦 成班盲粉個腦唔知生係邊
Sean快d撚拎d證據出黎 依家☕️寸過馬撚
嬲到
10年前雞 等如依家唔係?
咁都真係可以而家無做雞嘅

不過佢夠唔夠膽講佢10年唔係雞
唔係同有錢仔入殘廁做愛博人埋單先

唔係話唔俾你從良過新生活
不過咁出位就預左人講一世囉

講慘陳冠希阿嬌咪仲慘
光明正大你情我願做愛俾人放晒d相出黎講足一世
笑撚柒死人,十年前呢單仲唔夠爆咩,咩叫等我哋唔好咁慘?有冇新料都好,你coffee姐呢個名都夠我哋開心笑一世啦真正慘嘅係你個仔呀,到時大個比同學仔問返,邊個先係真正daddy呀
入咗去玩膠好好玩
成班on9 fans 仲洗白
點解咁多人覺得做雞好輕鬆
1. 首先比d呀叔又屌又奶已經好撚難頂 仲要交足戲比佢 真係唔係人人做到
2. 上面都講過嘅會比龜婆拎黑歷史威脅 婚後都要繼續做 唔係你話賺夠就可以quit
3. ☕️仲要咁樣po曬個仔嘅樣同名出嚟 個仔大個實比同學笑到臉黃
4. 好大機會會感染性病 愛滋梅毒 咁就一世
以上任何一樣都辛苦過你返工啦
呢班雞只係表面光鮮㗎咋 金玉其外敗絮其中
又要做雞又要拎貞節牌坊 咪佢Ed人囉
講真殘廁單野 都好樣衰啦 有件有啲錢又abc娶你都執撚到
低調過你自己既人生啦 咖啡奶茶
佢自己根本反駁唔到 低調做人啦屌
你有80歲命 講撚到你80歲tim呀
呢條友呢家去左邊?
人地上哂岸啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞