召喚痴線西(208)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
112 Like 5 Dislike
呢條女好黑人憎,之前公司想sponsor 佢treatment,9月contact到11月都唔覆,冇啦啦過咗半年問我仲有冇得做,做你老母咩,係到扮上菜,咁耐唔係香港係咪陪老細阿?
冇啦同埋張都相都即時歸還物主
其實都好明顯
真係唔係好明,點解佢有男朋友都可以俾人包?咁大頂綠帽佢男朋友頂得順都幾勁
我覺得Elly lam林心兒都係幾hea下
睇返原來食可樂係唔會變瘦
食冰先會瘦
沉哂船就會
雞欣應該都仲未想無左佢住 所以點都會氹返alex
咁佢要諗下點解比人咁解讀
做得公眾人物 做埋啲野引人遐想 講野又搶口 仲要假波扮真波 唔係香港多傻閪佢根本一早收左皮
Sean咪答咗Alex包庇佢,即係大家有錢齊齊分梗係唔介意戴綠帽
靠條女做雞養佢
唔好睇小雞中之霸先得架
所以早排post ig 話要請助手
講真 coffee 喺呢個時間開放tg group ,佢都係想借勢吸人壯大自己個「fans group」,咁佢都利用緊Sean ,咁佢屌咩野話Sean 借佢r followers 啫
咪玩啦
真有錢女可能會輕鬆啲,但絕唔會無所事事
教育背景、家庭期望、self realisation等等
多多少少都會搵啲嘢做
可能開吓lash shop,搞吓拍賣、做吓董事咁
仲有部分係搏到你唔信

同埋佢哋都成日post ig,不過會private你睇唔到咁解
咁公道啲講有啲人係油浸都唔肥
佢知實會有人入去玩嘢
承機幫自己澄清同安慰佢班咖啡粉
等緊更多料
係囉個個都話心理唔平衡 有咩唔平衡姐
要俾人屌wor 頂盡俾你賺到三十幾歲
如果咁好做 個個都去做啦咪傻
咁上面好明顯唔係講緊博果批啦,果批根本唔關呢個po事

鬼唔知何家二房好博咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞