2017日本代表及日本職業聯賽繼續討論 42 永續今野秦幸

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
9月尾想去睇我鹿主場對腳狗 R緊個frd同行

rich
留名
依家先起身, 好week

渣Ga

要返工ma, 邊似得首富咁成日去日本睇波咁rich
不過廢青表示剩係返星期一至五office工但都覺得依家好攰

好渣

本廢青一星期放一日

rich

請我
留名

渣Ga

好渣

本廢青一星期放一日

小妹返7日
留名

渣Ga

好渣

本廢青一星期放一日

小妹返7日

你成日去烈康
留名

渣Ga

好渣

本廢青一星期放一日

小妹返7日

你成日去烈康

邊有

渣Ga

好渣

本廢青一星期放一日

小妹返7日

你成日去烈康

邊有

6月去完8月又去

好渣

本廢青一星期放一日

小妹返7日

你成日去烈康

邊有

6月去完8月又去

好渣

本廢青一星期放一日

小妹返7日

你成日去烈康

邊有

6月去完8月又去

買野俾我食

好渣

本廢青一星期放一日

小妹返7日

你成日去烈康

邊有

6月去完8月又去

買野俾我食

送黑櫻俾我

本廢青一星期放一日

小妹返7日

你成日去烈康

邊有

6月去完8月又去

買野俾我食

真腳狗

小妹返7日

你成日去烈康

邊有

6月去完8月又去

買野俾我食

真腳狗

鹿角個主場係咪要由茨城轉車入去? 好似好遠咁

鹿角個主場係咪要由茨城轉車入去? 好似好遠咁

成田落機直接去近啲
東京Vトッティ完全消滅、ローマのフロント入り明言

好渣

本廢青一星期放一日

小妹返7日

你成日去烈康

邊有

6月去完8月又去

今年5月去左睇我川對東方,6月又去左四國
未試過去日本去得咁密
又要草錢下年睇傑志作客日本亞冠

好渣

本廢青一星期放一日

小妹返7日

你成日去烈康

邊有

6月去完8月又去

未試過去日本去得咁密

不過如果傑志作客日本個場要係4月中踢好大機會去唔到, 撞正peak season

唔識日文 唔該翻譯

小妹返7日

你成日去烈康

邊有

6月去完8月又去

未試過去日本去得咁密

不過如果傑志作客日本個場要係4月中踢好大機會去唔到, 撞正peak season

Rich

小妹返7日

你成日去烈康

邊有

6月去完8月又去

未試過去日本去得咁密

Rich

都係個句, 個次係狗志請我去先會去, 如果唔係都唔會去睇一場必輸既波
不過人生第一次係香港以外地方睇波係正既
同埋川崎女球迷真心正

邊有

6月去完8月又去

未試過去日本去得咁密

Rich

都係個句, 個次係狗志請我去先會去, 如果唔係都唔會去睇一場必輸既波
不過人生第一次係香港以外地方睇波係正既
同埋川崎女球迷真心正

可唔可以叫5件請我去

唔識日文 唔該翻譯

東京V托蒂完全消失,羅馬含語錄前的

唔識日文 唔該翻譯

東京V托蒂完全消失,羅馬含語錄前的

日本人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞