2017日本代表及日本職業聯賽繼續討論 42 永續今野秦幸

1001 回覆
2 Like 4 Dislike

今日係

今日係

今日係

邊有咁大隻眼呀

今日係

邊有咁大隻眼呀

阿占

今日係

邊有咁大隻眼呀

要睜大啲隻眼今晚睇code blue

今日係

邊有咁大隻眼呀

阿占

追番球
追番球

jj撞入?
追番球

jj撞入?

腳咁大條JJ
山下達也on9日常
山下達也on9日常

廢撚到
西櫻三球都輸自己😂
442>>>>>>山下達也
呢場失利為豬欄下半季全線崩盤揭開序幕

正式宣佈下年4隊出戰亞冠既日本球隊都係黎自東京市
排名不分先後:
鹿島, 我川, 柏, 橫濱/西鑽

梳嗎kun唔好亂講野

排名不分先後:

你果5隊全部都唔係東京
HK Express延誤16小時 乘客滯留鹿兒島急撲酒店 怒斥:以後唔搭
https://lihkg.com/thread/325067/page/1?ref=ios

周先生表示,自己並非購買超廉價機票,來回鹿兒島機票連燃油費,大概3700多港元

排名不分先後:

你果5隊全部都唔係東京

修正, 出年打亞冠個4隊都係from關東rather than大阪市
自隊一打

排名不分先後:

你果5隊全部都唔係東京

全部都係東京
HK Express延誤16小時 乘客滯留鹿兒島急撲酒店 怒斥:以後唔搭
https://lihkg.com/thread/325067/page/1?ref=ios

周先生表示,自己並非購買超廉價機票,來回鹿兒島機票連燃油費,大概3700多港元

要3千7做乜鳩買快運

排名不分先後:

你果5隊全部都唔係東京

修正, 出年打亞冠個4隊都係from關東rather than大阪市
自隊一打

姐係同土居大B以外嘅丁咧po ching作對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞