2017日本代表及日本職業聯賽繼續討論 42 永續今野秦幸

1001 回覆
2 Like 4 Dislike

停雨未

停雨未

紅色

停雨未

紅色

已回家

停雨未

紅色

已回家

生氣

停雨未

紅色

已回家

生氣

已回家

停雨未

紅色

已回家

生氣

已回家

生氣

停雨未

紅色

已回家

生氣

已回家

生氣

睇緊你同我老婆套劇首播了

停雨未

紅色

已回家

生氣

已回家

生氣

小妹冇拍劇
HK Express延誤16小時 乘客滯留鹿兒島急撲酒店 怒斥:以後唔搭
https://lihkg.com/thread/325067/page/1?ref=ios

周先生表示,自己並非購買超廉價機票,來回鹿兒島機票連燃油費,大概3700多港元

今年4月旺季搭ana去東京4000有找

坐LCC 過1K就不如唔好坐

岩岩屎忽痕睇過Uo /peach之類正價都要二千幾 就算好憎Hkairline 都好,佢個價同埋services真係好多其他LCC好多

HX唔係LCC

Sorry

唔緊要
因為HX嗰價平到你以為係LCC

我見佢由機場terminal 2起飛就以為佢係Lcc

岩岩屎忽痕睇過Uo /peach之類正價都要二千幾 就算好憎Hkairline 都好,佢個價同埋services真係好多其他LCC好多

HX唔係LCC

Sorry

唔緊要

邊個機場terminal 2

停雨未

紅色

已回家

生氣

已回家

生氣

Code blue ?

停雨未

紅色

已回家

生氣

已回家

生氣

訓醒未

HX唔係LCC

Sorry

唔緊要

T2都唔一定係嫁 印象中TG好似都係T2

停雨未

紅色

已回家

生氣

已回家

生氣

Code blue ?

真係好撚有男人味
想問下新手入呢個po有咩要注意?

HX唔係LCC

Sorry

唔緊要

T2都唔一定係嫁 印象中TG好似都係T2

HX 成田返香港泊outer bay
HK Express延誤16小時 乘客滯留鹿兒島急撲酒店 怒斥:以後唔搭
https://lihkg.com/thread/325067/page/1?ref=ios

周先生表示,自己並非購買超廉價機票,來回鹿兒島機票連燃油費,大概3700多港元

買親都過千

有冇睇開日職

我川世界第一
濕撚晒
濕撚晒

唔撚驚
濕撚晒

唔撚驚

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞