習近平罕見展現惱怒 為會談內容外洩指責杜魯多

208 回覆
275 Like 10 Dislike
侵侵唔會係酒會上到So so.
去小九人?? 或者表現好唔耐煩.好唔禮貌.

出席呢D高級酒會, 有D禮儀都唔會咁做.
咁做唔全場注目有鬼.

侵侵寸多數係記者會.當然都係唔係咁好!!
自己7左可以點
其實成程杜魯多都無移開目光,答得都得體,我覺得就今次表現來講唔差喎
見到cam就潤
有無人知創造咩條件

支那共產式中文

你唔會明架啦

應該着咩最代表到中華文化?

係咪整返套飛龍黃袍
點解一個講英文一個講中文都溝通到
對外情報局阿頭
Sergey Yevgenyevich Naryshkin (Russian: Серге́й Евге́ньевич Нары́шкин, IPA: [sʲɪrˈɡʲej jɪˈvɡʲenʲɪvʲɪtɕ nɐˈrɨʂkʲɪn]; born 27 October 1954) is a Russian politician and businessman who has served as the director of the Foreign Intelligence Service since 2016.
所以栗戰書而家可以退休為聖上食死貓
「要創造條件,要創造條件,好嗎?」
現代蟈人成日講嘢都好空範
人地唔明佢講咩, 佢就覺得自己好高深, 愚弄到你好開心
安倍
又話joe 仔反共 宜家反到所有獨裁者都手握大權
你當佢盲咩
同埋你有無睇過段片
有啲外國傳媒話杜魯多比人dressed down
小粉紅知道嘅話一定打曬飛機啦
維尼應該識聽既。佢杜最後講完,翻譯未出聲佢已經回應返。
係咪真係覺得習主席無咗個翻譯 會完全唔識聽英文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞