習近平罕見展現惱怒 為會談內容外洩指責杜魯多

208 回覆
275 Like 10 Dislike
To be fair 閉門會議講出嚟⋯⋯小社真心係柒
佢都係返去教書啦
大大聲好似神仙b咁屌佢老母
呢刻正負評27:3比例好均匀,每個人心裡都九成贊成你中心思想,一成吾你老母
可能會話sorry大佬知錯了
俾大陸用間諜干預選舉之後仲要幫雜總含
吾佢老母
俾人爆咗啲衰嘢出嚟,要高調話人保番面子
擺明落條小白臉面
英文都唔識多隻
係咪得我睇唔明篇新聞,組織到1999咁
我係中國人啊hi
但係老實講閉門會議嘅內容係唔應該講出嚟。

正如明知美國同俄羅斯係烏克蘭打緊代理人戰爭。兩邊都枱面講明可以合作冇反面
係,比維尼狼屌佢老母做廢杜,加拿大人好嬲好嬲,連總理都咁柒做鵪鶉,以後做匪共嘅出氣袋都唔敢出聲

話時話,啲5毛今日集體中武肺瞓撚晒呀?抑或仲未收到中宣部指示要點spin?又話說好匪黨戰狼故事嘅
你啱,不過吾你老母
咪係,雜種叫你廢杜唔好講就唔好講啦。相反,匪帝戰狼講你支拿大任何嘢包括屌你廢杜屎眼都仲得,你睇下前幾日仲不停屌拜登屌佢唔可以制裁匪國,偷你西方技術咪偷囉,吹呀!

匪共唔跟規矩就得,你廢杜其他西方國家唔跟匪共規矩講一句都唔得呀,點吖?
習大大都唔打機嘅 冇所謂啦
唔打機,但係香港安心出行匪區社會信用系統新疆教育營全部都要用晶片計算大數據喎

無所謂?你有冇心繫黨愛雜種狗如你再生父母了解佢心意㗎?
老豆返工受既氣最後由妻子個子女食返
最近連登多左好多人支持共慘黨雜大大
即係由偽正義漢奸轉做假愛國共匪
本質都係一樣為左利益
689:著西裝肯定又去見洋人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞