[KPOP] K-POP 2022討論區 (59)

1001 回覆
0 Like 23 Dislike

真係好正
你知得太多..
咁易搵到證據當年JYP告佢就唔會不了了之啦
車銀優開設個人YouTube頻道

[Teaser] 車銀優, 能做YouTube嗎..? 來幫頻道命名✍️
https://youtu.be/5VqpN8E-xvA

來源: theqoo https://theqoo.net/2643842564

1. 天啊,銀優啊,已經覺得會很有趣了

2. 我的天啊,馬上去訂閱!!! 銀優真的超級帥ㅠㅠ 料理或是Vlog吃播都可以上傳,感覺都很有趣

3. 就算只是上傳一個吃零食的影片應該也很有趣

4. 啊,這個真的...... 謝謝你為了地球下了很大的決心...

5. 就算沒影片也可以馬上獲得黃金創作者獎吧

6. 我要去訂閱了~~ 最最車車一定要訂閱起來啊ㅋ

7. 不用苦惱影片要拍什麼主題真好.. 他的臉就是主題了

8. 如果做個眼神交流1小時直播這樣的內容應該也很有趣

9. 車銀優就是福祉

10. 就算是靜靜地待著給大家看他的臉也很有趣

11. 車銀優連聲音都好好聽

12. 啊,看來得在牙齦上抹護手霜了

13. 頻道名稱應該取做臉蛋天才啊

14. 哇,雖然只是普通的短預告片,但我看的時候顴骨已經昇天了

15. 是這個時代最療癒的頻道呢

Cr: 韓網翻譯評論站
校暴男黃鉉辰又俾人爆料
可唔可以井多少少
快啲退團
一開始睇我以為最左邊嗰個係dancer嚟
講啲唔講啲圖又冇張,你個ot7又想點
搵嚟搵去2022年新料得呢張喎
我理解係話被佢「欺凌」嗰個女仔有過學暴處分記錄,但辰係冇記錄,但辰幫被欺凌嘅朋友出頭而鬧過個欺凌佢朋友嘅女仔,個女仔欺凌人但被辰鬧返轉頭而覺得不適,個女仔為咗報仇而話佢學暴
呢啲人應該聽到粗口會打冷震嗰啲。
好有心計……..現實中都有唔少呢啲癲女人……明明你屌我先,我屌返你,你喊,同大眾講我蝦佢屌!Melody轉世咩!
X1 Flash 唔講得?

K-pop post係比對Kpop有興趣/中意K-pop 嘅人一齊傾下K-pop
K-pop post無任何立場
不論你係邊個歌手/團既fans
都歡迎大家討論!
點似金采源 走都走唔切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞