[KPOP] K-POP 2022討論區 (59)

1001 回覆
0 Like 23 Dislike
一定係專登為咗播錯香港國歌一事
過嚟唱 sorry,sorry
佢地要用安心出行
體驗說好香港故事
韓國人已經到道咗歉好耐
不過都仲係最醜樣果個
《放學後心動》男版第二季…尋找fantastic的少年們
《放學後心動》的第二季《少年Fantasy》將於2023年播出,從11月18日星期五開始招募報名者。
無關國籍,只要是14歲以上的男性都可以報名。 報名期限為2022年11月18日(週五)到12月16日(週五)。報名條件與方法的詳細信息可從11月18日韓國時間18點起在官方申請頁面查詢。
《少年Fantasy》是培養出組合Class:y的《放學後心動》的第二季,是為誕生實力派K-POP男團而展開的全球項目。
《少年Fantasy》將以比第一季更擴張的全球選秀回歸。據製作公司Phunky Studio透露,從今年7月開始非公開進行的全球練習生選秀中,有來自日本、中國、泰國、美國、澳大利亞等地的1000多名練習生報名。”

男團年來了 仲有bp999 各大公司都出新男團

Next level點同Love dive比?
年榜第五妄想同年榜第一嘅IVE比
Sm打手係咪傻左
Ive上節目咁密一直有得打歌
Aespa 自己fans都喊哂口話冇哂活動
就算節目播next level都係剪前奏10秒都冇
冇人聽好正常
人哋咪就係話你個Ive嘅年榜第一係造出嚟㗎囉
講真kakao係控制住melon嘅話,只要有人開shuffle係咪都插首ive入去點都加唔少被動收聽數啦,要超tomboy根本就係時間嘅問題
而且有冇咁啱好gidle nxde cb嗰陣無啦啦有首幾個月前出嘅歌爆紅搶咗個一位
咪臭系…自己唔爭氣想賴我地IVE
IVE成日打歌去校慶所以個曲線先咁靚
Tomboy又係輸左就葡萄
用作品說話
咪搞到IVE就得
咪搞到英妹就得
Rei💘=真真💝>英妹💖=💗>Liz
佢地一個都不能少
Karina個鼻維修fail咗?
Liz做咩冇心心
睇完新綜藝減分
y

Gigi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞