馬斯克:直到twitter被徹底改造好前,都會睡在公司!

179 回覆
282 Like 28 Dislike
respect 咁有錢都咁博
果班俾人炒左, 同就俾人炒既冗員無位入
日日拍片10點開工, 3個鐘lunch,4點執袋就人
唔炒你炒邊個
咁撚勁嘅人用啲時間去搞火星計劃啦
好顛。
佢唔返屋企可以點改善twitter?
在公司打code?諗strategy?
而家仲清緊舊年嘅單
我剩係知呢幾年佢唔鳩理間公司
啲現金都一車車送入嚟

都仲未講商用車呢條水
香港cybertruk晨早停preorder
+大加價就知咩事
條友都痴撚線
SBF

應該瘋狂開會叫人諗橋俾新idea掛
之後it 野應該都會有問題又要同it人開會傾點搞

睇過訪問,佢話自己係tsla 都係日日同d工程師開會傾技術問題。
公司間房set 返休息區生活區,再請個廚同管家係公司打點下基本上應該無咩大問題。

我地做唔到只係因為我地唔係富豪
睇訪問,佢話佢係同班工程師一齊諗方法解決技術問題多
其實咁先似做實事

如果IT人做野係好chill,好難想像佢好productive
做正經野啦你老母
唔通好屎咩Amber Turd
Elon musk玩完之後垃圾100倍
你仲好講
Johnny Depp前妻被爆與粗眉超模Cara、Elon Musk「三人行」出軌
食過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞