馬斯克:直到twitter被徹底改造好前,都會睡在公司!

179 回覆
282 Like 28 Dislike
關咩事
我而家都覺得佢on9
重未見會員香江19入嚟護主
效法日本天皇打敗大清海軍嘅決心?
ching咁樂觀
仲癲過啲港資老細
大家買tesla係買elon 你試下佢聽日死左睇下tesla仲有無依家既估值
唔係點做首富
打code都算係工人,定好晒想要咩功能要點改之後,愈多個鐘咪打得愈多code囉咪愈快囉

軟件行業唔完全係創意產業,整game既都可以話係近d創意產業,但做真係要build隻game出黎果陣就會變左工廠作業,商業軟件就同創意產業遠左少少,拍戲/design果d就真係創意產業
畫面好靚
係咪需要你信?
返屋企瞓即係瞓貨櫃?
不過netflix戇鳩在前幾年啲production以為woke會多人睇
結果woke 個班友太broke唔會比錢
好似D+而家咁
火箭個邊搞掂晒啦咩
講真,真係幾欣賞佢呢種狂人
睇啲文章講過,佢初創業時,又係咁樣訓係工作地方,訓幾個鐘又開工
佢而家都大撚巴錢啦,根本唔需要咁樣去到盡
但佢都選擇咁做,係因為想將人類未來前景推一大步
咁佢喺嗰邊長眠都得喇
做人要誠實
Tesla同SpaceX本身大把野要佢籌謀。有正經事唔做 反而去參一腳落一間爛泥扶唔上壁嘅Twitter。
扮野啦佢成日tweet d 鳩up 又搞女下屬又屌女明星不知幾得閒影自己訓教做多咗
控制Twitter就係控制左世界輿論,我相信佢一早知買左就要幾年先搞得返好佢
仲要幾十歲人都仲用緊公共交通工具
岩,440億倒落咸水海,不愧係自稱地球上最聰明既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞