馬斯克:直到twitter被徹底改造好前,都會睡在公司!

179 回覆
282 Like 28 Dislike
近日,Twitter CEO馬斯克乾脆直接睡在推特總部,他發誓稱:「我會一直在這裡工作和睡覺,從每周工作78個小時增加到120個小時,直到推特被徹底改造好!」

話說,當年馬斯克為了造車,在特斯拉睡了三年。這次不知道要在推特總部睡多久,大概又要三年起步吧。

Elon Musk 睡覺示意圖

source:
https://www.tweaktown.com/news/89516/elon-musk-says-hes-going-to-sleep-at-twitter-hq-until-everything-is-fixed/index.html

https://twitter.com/business/status/1592012760422187009
掛住撚雀
t車150見
Office做愛嗎?
神經病,趺到谷底啦
希望香港黎生學吓
造車同造社交媒體
工廠就話工人做多個鐘見成果
創意產業邊係咁架......
愈搞愈鑊
咁咪好多明星出入佢office
唔係叫晒D人番公司做咩
fuck around and find out
又話唔賣Tesla股票
最後又賣
講嘢仲有人信?
推特總部起間屋,都叫在公司
識閪咩佢 搭車番工都講到自己好勤力啦
咁牙heard咪要成日出入twitter
同Google CEO 個老婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞