Netflix 上左新全員逃走中

284 回覆
202 Like 6 Dislike
睇完
netflix比錢拍的確係豪華左好多

以下含劇透
都係,果陣吸引到我果陣就係加劇情
成班一齊做任務推劇情好似打機咁
難喇...BPO出到聲話會將利用別人嘅痛苦黎搞笑嘅節目作審視...
好撚癲
係建築物旁降落
其實係咪節目方有私底下同啲家賓講,定有規矩有限幾多人自首,到咗冇卧底嗰陣,仲有8條友一齊夾埋去自首咪得,嗰陣好似得幾隻鬼

嗰陣獎金每人都有幾百萬羊
得4集?
日劇同綜藝真係愈黎愈唔掂

睇左半個鍾悶到仆街
好正
唔知會唔會有戰鬥中
其實最後一變26應該即刻去搵定電話cam住啦
一有hunter即刻打電話自首
奈子最正,係一開始就輸左姐
我都係咁話明明佢自己都知俾人投硬
無復活卡 = 入面班友罰企
旁白拉去打靶啦
套嘢悶唔多唔少都係關佢把死人聲個tone事
ハリウッドザコシショウ咪由頭企到尾,你見佢後尾都無曬表情
日綜有日綜潛規則啦,有d 番組 d ドッキリ真係明眼人都知玩緊但俾人玩果個都一樣要擺好驚訝始終係做節目唔係真係比賽
完全唔明上面啲人點解話好睇
差到仆街 唔做任務就放hunter=你輸鳩硬
感覺上d hunter 跑得幾hea下,不過我明嘅,吓吓捉到人就冇咁好睇.
如果啲人全部唔做任務走去匿埋又有乜好睇
300 萬個陣全部去哂自首節目組都破產
不過個節目就冇咁好睇了
要焗住做任務係煩
但你個point 同好唔好睇有咩關係
睇啲藝人上去為咩,同埋節目本身係標榜啲咩

如果節目標榜真人show,唔會影響啲藝人嘅選擇,而啲藝人又以錢為主嘅,咁其實係唔會理好唔好睇

當然啦節目組一定唔會容許有咁嘅情況,佢哋拍出嚟都係想好睇,所以呢類節目好難避免會set

因為太真就唔好睇而且呢啲獎金型節目,容許啲人匿埋冇任務唔加鬼,根本係送錢畀人洗

一開始太多鬼太快完又冇意思

所以咪搞到頭輪20鬼捉幾十人先捉得嗰幾個,到後尾20幾隻鬼捉幾條友又好快捉得晒
旁白差 遊戲性單一
4集做嘅嘢幾乎一樣 睇到第2集已經覺得重覆要飛住睇
睇個陣都覺得好on9
d鏡頭仲要企開影到個藝人半身/全身
班獵人應該收到order 見camman
就要扮睇唔到 見到藝人係視線
入面數幾秒先追得
走佬個班又覺得自己好成功匿埋咗
睇一陣都頂唔順
一係就講定個潛規則出黎
咁樣我睇上去都叫接受D
唔係好似當觀眾弱智咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞